(Poistunut julkaisusta)

Tehdaspäällikkö
Rudus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Rudus on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan: taloja, teitä, siltoja, pihoja... Toimintamme ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Panostamme rakentamisen laatuun ja kannamme vastuun myös ympäristöstä. Palvelemme Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaitamme noin 900 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 335 miljoonaa euroa. Kuulumme kansainväliseen CRH-rakennusmateriaalikonserniin.

Haemme Rudus Oy:n Pohjois-Suomen valmisbetonituotantoon Kittilään tehdaspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Työhön kuuluu vastaaminen Kittilän kaivoksen betonitehtaan ohjauksesta sekä yhteydenpito kaivokseen ja muihin kaivoksella toimiviin valmisbetonin käyttäjiin/sidosryhmiin.

Tehdaspäällikön toimenkuva vaatii itsenäistä ja vastuullista työskentelyotetta, hyviä tietotekniikkataitoja, vuorovaikutustaitoja, positiivista asennetta sekä joukkuehenkisyyttä. Olet utelias oppimaan uutta ja kehittymään työssäsi. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn ammattitaitoisessa ja mukavassa työyhteisössä.Kiinnostuitko?Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Taito Leppänen, puh. 040 514 8405.Jätäthän hakemuksesi 25.11.2018 mennessä.