(Poistunut julkaisusta)

TEHDASPÄÄLLIKKÖ
Lankapaja Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Haemme Nummelan tehtaan ohutlevy osastolle positiivista ja ratkaisukeskeistä tehdaspäällikköä. Vastuullasi on laadukas ja kustannustehokas tuotanto, tuotannonsuunnittelu sekä henkilöstö.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä ottaa itsenäisesti vastuuta. Arvostamme kokemustasi työmenetelmien ja työympäristön kehittämisestä sekä uusien toimintamallien eteenpäin viemisestä.

Sinulla on soveltuva insinöörikoulutus tai vähintään viiden vuoden työkokemus teollisuudesta. Tarvitset työssäsi myös englannin kielen taitoa. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta arvostamme ennen kaikkea oikeanlaista asennetta. Koska moni asia vaatii yhtäaikaista huomiotasi, sinulla pitää olla hyvä paineensietokyky ja kykenet tarttumaan toimeen ja osaat priorisoida työtehtäväsi.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Christian Öberg puh. 040 7506 567 maanantaisin ja perjantaisin klo 9 - 12.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi 1.10.2018 mennessä osoitteella hr@lankapaja.fi. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.