(Poistunut julkaisusta)

Tehdaspäällikkö
Apetit Ruoka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Etsimme nyt sinua, erinomainen

TEHDASPÄÄLLIKKÖ

vastaamaan Apetit Ruokaliiketoiminnan Tuoretuoteryhmän Kivikon tuotantolaitoksesta. Toimipisteesi sijaitsee Helsingin Kivikossa.

Tehdaspäällikkönä toimit tuotantolaitoksen vetäjänä, vastuullasi ovat tuotannon, tekniikan, logistiikan ja laadun toiminnot. Raportoit tehtävässäsi tuore- ja pakastetuoteryhmän johtajalle.

Vastaat kokonaisvaltaisesti yksikön toiminnasta ja sen kehittämisestä siten, että sille asetetut taloudelliset, laadulliset, toimitusvarmuuteen sekä henkilöstöön, työturvallisuuteen ja ympäristöasioihin liittyvät tavoitteet saavutetaan. Toimit paikallisena keulakuvana eri sidosryhmien – sisäisten ja ulkoisten – suuntaan.

Sinulla on pitkäaikainen johtamiskokemus tuotannon/supply chain -prosessien johtamisen osalta, aiempaa tulosvastuuta sekä osaamista lean prosessien kehittämisestä. Omaat hyvät esimies- ja työryhmätyöskentelytaidot.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Tarvitset tehtävässä suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Tarjoamme Apetit tuoretuoteryhmässä innostavan ja motivoivan työympäristön. Sinulle tarjoutuu mahdollisuus olla mukana kehittämässä kasvavaa liiketoimintaamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuore- ja pakastetuoteryhmän johtaja Markku Iivonen, p. 040 533 0212.

Hae paikkaa 18.2. mennessä täyttämällä oheisen linkin kautta löytyvä sähköinen hakemuslomake, tai kotisivujemme kautta osoitteessa www.apetitgroup.fi > Apetit-uralle.