(Poistunut julkaisusta)

Tehdaspäällikkö / Tuotantoinsinööri
Rudus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Haemme Rudus Oy:n infrarakentamisen tuotteet toimialalle Tuusulan Ristikiven maisematuotetehtaalle tehdaspäällikköä tai tuotantoinsinööriä nykyisen tehdaspäällikön siirtyessä eläkkeelle syksyn 2018 aikana.

Tehtäviisi kuuluvat mm. maisematuotetehtaan tuotannon johtaminen ja toiminnan kehittäminen. Toimit esimiehenä tehtaan työnjohdolle sekä lähettämö- ja lastaustoiminnoille. Osallistut aktiivisesti maisematuotteiden toiminnan kehittämiseen ja raportoit tuoteryhmän johtajalle. Riippuen nykyisestä työkokemuksesta ja osaamistasosta, toimenkuvanasi on joko tuotantoinsinöörin tai tehdaspäällikön tehtävät.

Edellytämme soveltuvaa teknistä koulutusta, englannin kielen taitoa, liiketalouden perusteiden tuntemusta, oma-aloitteista ja pitkäjänteistä työskentelyotetta, positiivista asennetta sekä joukkuehenkisyyttä. Taustasi voi olla esimerkiksi rakennusmateriaali-, prosessi-, tai kappaletavarateollisuudesta. Olet utelias oppimaan uutta ja kehittymään työssäsi. Työssä menestyminen vaatii hyviä tietotekniikkataitoja sekä aktiivista, itsenäistä ja vastuullista työskentelyotetta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn ammattitaitoisessa ja mukavassa työyhteisössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuoteryhmäjohtaja Antti Sirén 2.-9.7. sekä 6.-7.8., puh. 050 541 1490.

Jätäthän hakemuksesi 7.8.2018 mennessä.