(Poistunut julkaisusta)

Tehdaspäällikkö, Lujabetoni Oy, Taavetti
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018
Lujabetoni Oy on yli 60-vuotias, johtava betoniteollisuusyritys Suomessa. Palvelemme kestävässä betonirakentamisessa niin ammatti- kuin omakotirakentajiakin. Olemme puhtaasti kotimainen perheyritys jo kolmannessa polvessa. Liikevaihtomme on 156 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee lähes 900 betoniammattilaista. Meillä on 29 elementti-, betonituote- ja valmisbetonitehdasta Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä.

Haemme nyt Taavetin tehtaallemme

TEHDASPÄÄLLIKKÖÄ.

Taavetin yksikössä valmistetaan vaativia julkisivu- ja runkoelementtejä. Tehdaspäällikön tehtävässä tulet johtamaan n. 70 henkilön organisaatiota.

Vastaat tehtävässä tehtaan kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja tuotannon operatiivisesta toiminnasta. Varmistat tuotantoyksikön laadukkaan, tuloksellisen ja kustannustehokkaan toiminnan sekä huolehdit jatkuvan parantamisen hengessä toiminnan kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluvat myös työturvallisuuden ja henkilöstön hyvinvoinnin edellytysten luominen ja toimeenpano.

Tehtävä sisältää aktiivista yhteydenpitoa asiakkaisiin ja sidosryhmiin. Raportoit tehtävässä elementtiyksikön tuotantojohtajalle.


Edellytämme sinulta

- useamman vuoden kokemusta teollisuuden tai rakentamisen johto- tai asiantuntijatehtävistä, betoniteollisuuden kokemustausta katsotaan eduksi
- tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. DI / insinööri tai vastaava
- kokemusta ihmisten tulosvastuullisesta johtamisesta
- näyttöjä toiminnan organisoinnista ja ongelmanratkaisukyvystä
- jämäkkyyttä, yhteistyökykyä, vuorovaikutustaitoja ja pitkäjänteisyyttä
- tuotannonohjausjärjestelmien tuntemusta


Tarjoamme sinulle

- Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kiinnostavaan ja laajaan työnkuvaan menestyvässä yrityksessä. Lujabetonin toiminnan keskiössä on asiakasohjautuva kehityshakuisuus ja innovatiivisuus. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja tarjoamme laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet.


Kiinnostuitko?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä StaffPointin kanssa. Täytä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi, liitä mukaan kattava CV ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä: StaffPoint / Mikko Lepistö, puh. 0207206579 tai mikko.lepisto@staffpoint.fi


Lisätietoja

Mikko Lepistö
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 579
mikko.lepisto@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi