(Poistunut julkaisusta)

Tehdaspäällikkö, kokonaistoiminnot raudoiteyksikössä
HTM Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Haemme nykyisen Tehdaspäällikön eläköitymisen johdosta kokenutta henkilöä vastaamaan Liedon raudoiteyksikkömme kokonaistoiminnoista.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä johtamaan ja kehittämään kasvavaa tuotantolaitosta.

Tehdaspäällikkönä vastuullasi on laadukas ja kustannustehokas lean-ajatteluun pohjautuva tuotanto, tuotannonsuunnittelu, toiminnan jatkuva kehittäminen sekä henkilöstön päivittäinen johtaminen, hallussasi on jo työehtosopimusten vankan tietotaito. Lisäksi vastuullesi kuuluu sidosryhmäyhteistyö mikä pitää sisällään mm; uudet sekä jo olemassa olevat asiakkuudet sekä yhteistyökumppanit  ja aliurakoitsijat. Tästä syystä sinulla on kokemusta myynnin ja ostojen hallinnasta.

Työn menestyksekkään hoitamisen edellytyksenä sinulla on oltava ymmärrys tuotantolaitoksen taloudenhallinnasta ja kirjanpidosta ja omaat hyvät tietotekniset taidot sekä omaksut uudet järjestelmät nopeasti. Englanninkielen taitosi on hyvä etkä pelkää puhua sitä tilanteen niin vaatiessa.

Odotamme sinulta hyviä johtamis- ja esimiestaitoja ja teknistä koulutusta (rakennusala). Rakennus- tai teräsala on jo ehtinyt tulla sinulle tutuksi esimerkiksi paikallavaluista, perustuksien, runkojen ja/tai siltojen tekemisestä tai valvonnasta. Sinulla on mahdollisesti vastaavan mestarin kokemusta tai olet toiminut työnjohtotehtävissä raudoitus-, laudoitus-, tai betonivalutehtävissä. Pidät itsenäisestä työstä ja sinulla on kuvanlukutaito hallussa. Sinulla on selkeä näkemys ja ymmärrys rakennustyömaatoiminnasta sekä rakennusprojektien hoitamisesta,

Tehdaspäällikkönä olet keskeinen tiimipelaaja yhtiössämme ja näin ollen omaat hyvän isompien kokonaisuuksien hallinnan. Säilytät malttisi vaihtelevissa tilanteissa ja työskentelet tehokkaasti vaadittujen, usein hyvin nopeiden, aikataulujen puitteissa. Sisälläsi asuu pieni sisäinen yrittäjä ja sinulla on sopivassa määrin uskallusta ja riskinottokykyä.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi monipuolisen, haastavan ja vastuullisen roolin osana vakavaraista ja kasvavaa perheyritystä, mukavan työyhteisön sekä hyvät työkalut työssä menestymiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa nykyinen Tehdaspäällikkö Ossi Koivisto, p. 0400 824 153.
Hakemukset palkkatoivomuksineen 21.6.2019 mennessä sähköpostitse henkilöstöpäällikkö kati.ratto@htmyhtiot.fi

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti kun sopiva henkilö paikkaan on löydetty. Hakijoita haastatellaan jo hakuajalla.