(Poistunut julkaisusta)

TEHDASPÄÄLLIKKÖ, Huittinen
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019
JEPO on viljelijöiden omistama, kypsiä ja raakoja perunatuotteita valmistava yritys, jolla on toimipaikat Jepualla, Kauhavalla ja Huittisissa. Olemme kypsien perunatuotteiden markkinajohtaja, ja raakojen perunoiden TOP-3:ssa. Yhtiön liikevaihto on n. 15 milj €, työntekijöitä yhtiössä on yhteensä n. 55. Kaikki tuotantolaitoksemme ovat ISO-22000 sertifioituja. Asiakkaamme ovat HoReCa-alalla ja elintarviketeollisuudessa.
Lisätietoja yrityksen kotisivuilta www.jepo.fi
 
Haemme Huittisten tehtaalle ammattitaitoista ja kehittämishaluista
 
TEHDASPÄÄLLIKKÖÄ
 
Tarjoamme sinulle vastuullisen työtehtävän hyvin hoidetussa ja vastuullisessa elintarvikealan yrityksessä, jossa saat mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää toimintoja.
 
Tehtävässä vastaat Huittisten tehtaan tuotannosta, toiminnasta, laadusta ja niiden kehittämisestä. Tehtaalla työskentele 11 henkilöä, joiden esimiehenä toimit. Tuotanto pyörii kahdessa vuorossa. Henkilönä olet toimeen tarttuva ihmistenjohtaja, joka tarvittaessa osaa myös olla jämäkkä. Tehtävässä raportoit toimitusjohtajalle, joka istuu Jepualla.
 
Toivomme sinulta:
- soveltuvaa teknistä tai elintarvikealan koulutusta
- kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä mielellään elintarvikealalta
- vankkaa esimieskokemusta sekä kokemusta toiminnan kehittämisestä
- paineensietokykyä ja luovaa ongelmanratkaisukykyä
- hyvää tuotantoympäristön tuntemusta ja ymmärrystä
- halua oppia uutta sekä kehittää omaa ja yksikön toimintaa
- vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
- asiakaslähtöistä ajattelua ja hyvää palveluasennetta
 
Kiinnostuitko? Lähetä CV:si palkkatoivomuksineen osoitteeseen www.experis.fi, viimeistään 23.9.2019. Tehtävästä antaa lisätietoja Experiksen seniorkonsultti Henrik Grönqvist, puh. 050 3699464 ja/tai henrik.gronqvist@fi.experis.com
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.