(Poistunut julkaisusta)

Tehdascontroller
Finnsementti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Finnsementti Oy kuuluu CRH-konserniin, joka on yksi maailman johtavista rakennusmateriaaliyrityksistä. Valmistamme sementtejä Paraisten ja Lappeenrannan tehtailla. Strategiansa mukaisesti Finnsementti panostaa asiakaskokemuksen kehittämiseen, jatkuvaan parantamiseen sekä henkilöstön hyvinvointiin. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme rakennusalan paras asiakaskokemus. Finnsementti on mukana rakentamassa kestävää Suomea.

Haemme Paraisten sementtitehtaalle noin vuoden kestävään sijaisuuteen

TEHDASCONTROLLERIA

Tehtäviin kuuluu hoitaa ja kehittää tehtaan talousseurantaa, budjetointia ja ennusteiden laadintaa sekä hoitaa tehtaan kuukausiraportointia analyyseineen. Tehdascontroller osallistuu investointiprojektien suunnitteluun ja kannattavuuslaskentaan, sekä tehtaan johtoryhmätyöskentelyyn. Toimen haltija huolehtii tehtaan kontrollijärjestelmien toimivuudesta.

Toivomme hakijalta työkokemusta vastaavista tehtävistä, sekä korkeakoulututkintoa, jossa painotettu laskentatoimea. Tehtävä edellyttää kiitettäviä Excel-taitoja ja kokemusta SAP-toiminnanohjausjärjestelmästä, sekä hyvää englannin kielen taitoa. Tehtävässä menestymistä edesauttaa oma-aloitteinen, jämäkkä ja analyyttinen työskentelyote, sekä joustavuus ja paineensietokyky.

Tarjoamme itsenäisen ja haastavan tehtäväkentän hyvässä työyhteisössä sekä osaavien työtovereiden tuen. Kansainväliset uramahdollisuudet ovat osa konsernimme henkilöstön kehittämistä.

Lisätietoa tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Tommy Ranta puh. 0201 206 393.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, täytämme tehtävän sopivan kandidaatin löydyttyä. Viimeinen mahdollinen hakupäivä on 25.8.2019.