(Poistunut julkaisusta)

Tehdascontroller
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Vahvistamme tiimiämme tulevaisuuden kehityshankkeiden johdosta ja haemme nyt TEHDASCONTROLLERIA Metsä Fibren tuotantolaitokselle Raumalle. 

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Tehdascontrollerina vastaat tehtaan taloustoiminnoista, tuotat ja analysoit taloudellista informaatiota. Tuotat myös liiketoimintaa tukevia analyysejä sekä raportteja johdon päätöksenteon tueksi. Vastaat taloudellisten tietojen oikeellisuudesta ja osallistut budjetointi- ja ennusteprosesseihin sekä niiden kehittämiseen. Lisäksi toimit taloudellisena neuvonantajana tehtaalla ja kuulut tehtaan johtoryhmään.

Millä vakuutat meidät?

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (tradenomi/KTM) sekä ulkoisen ja sisäisen laskennan osaamista. Olet proaktiivinen, järjestelmällinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. Kokemuksesi raportointijärjestelmistä ja tuotantoprosessista katsotaan eduksesi.

Miksi Metsä?

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja hyvään ympäristötehokkuuteen. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen.

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Puheluusi vastaa Group Controller Lauri Romppanen (p. 050 599 0868), jonka tavoitat parhaiten perjantaina 17.5 klo 10-11 ja torstaina 23.5 klo 10-11.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 28.5.2019 asti. Tsemppiä hakuun!