(Poistunut julkaisusta)

Tehdas- ja putkistosuunnittelija / Pääsuunnittelija
Pöyry Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Haemme Pöyryn Turun toimistolle

TEHDAS- JA PUTKISTOSUUNNITTELIJOITA / PÄÄSUUNNITTELIJOITA

Tehtäviin kuuluvat teollisuuden investointi- ja kunnossapitoprojektien mekaanisten asennusten ja putkistojen suunnittelutehtävät sekä suunnitteluprojektien johtaminen. Työskentelet itsenäisesti tai suunnitteluryhmässä kotimaisissa tai kansainvälisissä teollisuusprojekteissa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvia insinööriopintoja alaan liittyen, kokemusta teollisuuden projekti- ja suunnittelutehtävistä; layout-, laite-, teräsrakenne- ja putkistosuunnittelusta tai asennusvalvonnasta. Kokemus 3D-suunnitteluohjelmistojen käytöstä (PDMS tai CADMATIC) katsotaan eduksi.

Arvostamme aktiivista työskentelyotetta, määrätietoisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, sopeutumiskykyä nopeatempoiseen ja vaihtelevaan projektiympäristöön, laajojen kokonaisuuksien hahmotuskykyä, suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa sekä kohtuullista valmiutta matkustamiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä. Saat käyttöösi modernit suunnitteluohjelmistot ja työskentelet yhdessä osaavien asiantuntijoidemme kanssa. Perehdytämme sinut hyvin toimintaympäristöömme ja saat organisaatioltamme tarvitsemasi tuen. Työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä, jossa paikallispalvelut ovat tärkeä osa toimintaamme. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me Pöyryllä arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää ja positiivista asennetta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Väinö Rauvola, p. 040 5142 155.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 28.2.2018 mennessä osoitteessa http://www.poyry.fi/ura-poyrylla/avoimet-tyopaikat/tehdas-ja-putkistosuunnittelija-paasuunnittelija-turku ja liity asiantuntevaan joukkoomme!