(Poistunut julkaisusta)

Tegnologia-arkkitehti
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

ETSIMME VALTORIIN TEKNOLOGIA-ARKKITEHTIÄ

Haemme asiakkaallemme Verohallinnolle teknologia-arkkitehtia, jolla on kyky suunnitella laajoja kokonaisuuksia ja jonka katse on tulevaisuudessa. Mikäli termit alustatalous, automaatio, robotiikka, blockchain, big data, analytiikka, algoritmit ja tekoäly on hallussa ja olet ehtinyt työskentelemään jonkun edellä mainitun termin ympärillä, saatat olla juuri oikea henkilö hakemaan meille töihin.

Asiakkaallamme on tavoitteena luoda ympäristö ketterälle kehitykselle, jossa liiketoiminnalta tullut hyväksytty idea saadaan testiin kolmen viikon sisällä. Olet olennaisena henkilönä mukana mahdollistamassa liiketoiminnasta tulleita ideoita käytäntöön.

Tehtävänäsi on vastata asiakkaan tietoteknisestä ympäristöstä ja tietojärjestelmien alustaratkaisuiden kokonaisuudesta arkkitehtina, joka hitsaa yhteen niin modernit pilvipalvelut ja perinteiset kapasiteettipalvelut omista konesaleista tuotettuna. Teet tiivistä yhteistyötä pilviarkkitehdin kanssa, jotta erilaiset pilvipohjaiset ratkaisut (IaaS, PaaS, SaaS, Microsoft 365) saadaan liitettyä luontevaksi osaksi kapasiteettikokonaisuutta. Tärkeänä osana on kokonaisuuden suunnittelu ja dokumentointi sekä järjestelmien toimivuuden jatkuva kehittäminen ja varmistaminen. Tehtävässä vaaditaan kokonaisvaltaista näkemystä toimintaympäristöstä, joka mahdollistaa toiminnan/palveluiden kehittämisen. Arkkitehdin tulee ottaa huomioon myös päätelaitepalvelut, tietoliikennepalvelut ja erilaiset viestintätekniset ratkaisut osana kokonaisuutta. Arkkitehtina sinulla on myös merkittävä aktiivinen rooli osallistua kehitysprojekteihin oman vastuualueen osalta.

Hakijalta odotamme:
Tehtävässä edellytetään kykyä käsitellä laajoja kokonaisuuksia ja tehdä useiden vaihtoehtojen vertailuja. Suosituksena osaamisvaatimukselle on vähintään ICT-alan amk-tasoinen koulutus tai vastaavat tiedot/taidot.

Tarjoamme sinulle:
• Näköalapaikan yhteen Suomen suurimmista IT-ympäristöistä.
• Mahdollisuuden työskennellä hyvin erilaisten teknologioiden parissa.
• Tilaisuuden vaikuttaa ja samalla kehittää omaa osaamistasi.
• Viihtyisän työympäristön ja erittäin ammattitaitoiset kollegat.
• Joustavat työajat ja modernit etätyövälineet.
• Hyvät urakehitysmahdollisuudet.

Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Tehtävän toivottu aloitusajankohta on marraskuu tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valittaviksi ehdotettavista henkilöistä tehdään hakijoiden suostumuksella turvallisuusselvitys. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakeminen: Haethan tehtävää 28.9.2018 klo 16:21 mennessä www.valtiolle.fi-portaalin kautta (tehtävän ID nro: 28-831-2018).

Lisätietoja: 
Ryhmäpäällikkö Marko Altonen
Puhelin 050 331 4641 (tiistai 9-11)