(Poistunut julkaisusta)

Technology Support Specialist
Cygate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Nimeni on Kimmo ja vastaan Cygate Oy:ssä Service Operations yksikön Request Fullfillment -tiimistä. Tiimissäni on alansa lahjakkaimpia tekijöitä ja nyt on tarve kasvattaa joukkoa. Hyvä huumori ja tekemisen into yhdistävät meitä ja etsimme nyt yhdessä Technology Support Specialistia joukkoomme Helsinkiin.

Seuraava mahdollisuutesi

Tuottamissamme palveluissa käytetään useiden eri laitevalmistajien tuotteita. Tehtävässä koordinoit itsenäisesti eri laitevalmistajille tehtäviä tukipyyntöjä sekä hoidat kommunikaation niin sisäisesti, kuin asiakkaan suuntaan. Tehtävässä onnistuminen edellyttää teknistä ymmärrystä verkkolaitteista ja palvelimista, periksi antamatonta asennetta, hyvää englanninkielen taitoa ja valmiutta aktiiviseen kommunikointiin sekä puhelimitse että kirjallisesti. Tukenasi on lisäksi Cygaten rautaiset asiantuntijat. Toimit asiakasrajapinnassa pääsääntöisesti asiakkaiden IT-ammattilaisten sekä laitevalmistajien asiantuntijoiden kanssa.

Kuka sinä olet?

Olet mahdollisesti tällä hetkellä teknisessä roolissa ja pidät roolistasi, mutta koet että haluaiisit laajentaa tehtäväkenttää. Nautit asiakastyöstä sekä ongelmanratkaisusta. Pysyt rauhallisena myös paineen alla ja teet aina kaikkesi viedäksesi asiat loppuun.

Osaamisesi ja kokemuksesi

- Insinöörin koulutus tai vastaava

- Ymmärrystä ja kiinnostusta prosessimaista toimintaa kohtaan (ITIL)

- Oma-aloitteisuutta ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia sekä halua kehittää toimintaa

- Tiimityötaitoja sekä kykyä itsenäiseen tehokkaaseen työskentelyyn

- Hyviä dokumentointi-, raportointi- ja kommunikointitaitoja (suomi/englanti)

Mitä voit odottaa?

- Näköalapaikan IT-alan kehityksen terävimmässä kärjessä

- Haastavia ja monipuolisia työtehtäviä laajoissa verkkoympäristöissä

 - Upean mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen

- Kilpailukykyisen palkan

- Saat tueksesi mukavat ja osaavat työkaverit, nykyaikaiset työkalut ja hyvät kehittymismahdollisuudet

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Innostuitko?
Jos haluat osaksi tätä matkaamme, lähetä meille itsesi näköinen hakemus! Hakea voit telia.fi/career 25.03.2018 mennessä.

Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä, Kimmo Enroth 040 652 8840, etunimi.sukunimi@cygate.fi.

Cygate Oy tarjoaa asiakkailleen uniikin yhdistelmän tietoturvallisia ICT-ratkaisuja ja -palveluita. Huippuosaamisemme perustuu tietoturvan ja tietoverkkojen sekä konesali- ja pilviteknologioiden hyödyntämiseen. Olemme saavuttaneet alan kärkiaseman parhaiden asiantuntijoiden, johtavien kumppaneiden ja yli 25 vuoden kokemuksen ansiosta. Cygate Oy Telia Finland Oyj:n tytäryhtiö ja meitä on Suomessa n. 240. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. cygate.fi