(Poistunut julkaisusta)

Technology & Solutions Team #FutureWerner
Siemens Osakeyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2020

Teknologia tiimin #FutureWerner on kiinnostunut talotekniikkaan ja rakennettuun infrastruktuuriin liittyvistä uusista teknologioista. Tässä on loistava mahdollisuus päästä näkemään laaja-alaisesti talotekniikka puolen järjestelmiä ja uusia markkinoille tulevia teknologioita. 

 

Minkälaisia työtehtäviä harjoitteluun kuuluu?

Werner työskentelee yhdessä tuotepäälliköiden kanssa ja tukee teknologia tiimiä monipuolisissa tehtävissä. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi rakennusautomaatio-, kulunvalvonta- ja paloilmoitinjärjestelmien testausta, teknisten asioiden selvittelyä, tietojen dokumentointia, tietoturvapuolen selvityksiä tai valvomo-ohjelmistoihin liittyviä tehtäviä. Roolia muokataan osaamisesi sekä oppimishalukkuutesi mukaan.

 

Mitä Wernerilta odotetaan?

Tämä Werner opiskelee toista tai kolmatta vuotta automaatio- tai sähkötekniikkaa korkeakoulussa. Yhteistyötaitoiselta ja sosiaaliselta Werneriltä odotamme, että hänellä on tietoverkkojen perusteet hallussa. Hän uskaltaa tuoda rohkeasti omia ajatuksia ja uusia näkökulmia esille. Vahva englannin kielen osaaminen lasketaan hyödyksi.  Lisäksi Wernerin pitäisi osata käyttää MS Office -ohjelmia. 

Harjoittelun ajankohta voidaan sopia Wernerin opintoaikataulun mukaisesti.  Kyseessä on Wernerille täysipäiväinen kesätyö touko-elokuussa ja sen jälkeen osa-aikainen työskentely opintojen ohella on mahdollista. Tukikohtanaan Espoon konttoria pitävän Wernerin palkka määräytyy suoritettujen opintojen mukaan.

 

Miten Werneriksi pääsee?

Lähetä hakemus 30. tammikuuta 2021 mennessä. 

Varaa hakemuksen lähetettyäsi kalenteristasi 11. helmikuuta, sillä pidämme tuolloin online tapahtuman Wernerin etsintätalkoot, johon kutsumme hakemusten perusteella tapahtumaa edeltävällä viikolla. 

 

#FutureWerner -rekrytointitapahtuma

Online

Aika: 11.2.2021 klo 10.00–13.00

 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoivat esihenkilö Tuomas Pylvänen +358 401424108 

Etkö pääse paikalle? Älä huoli, emme päästä potentiaalisia Wernereitä käsistämme, joten lähetä hakemus joka tapauksessa.