(Poistunut julkaisusta)

Technology-osaston myyjä
Gigantti Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Innostutko uusimmasta kodinelektroniikasta ja haluat päästä ylittämään asiakkaiden odotukset? Etsimme aktiivista ja tavoitteellista myyjää Itäkeskuksen Technology-osastolle

Tehtävänkuva:

Technology-osaston myyjänä päivittäiseen työhösi kuuluu ensiluokkainen asiakaspalvelu: tehtäväsi on löytää jokaiselle asiakkaalle heidän tarpeeseensa sopivat ratkaisut. Työskentelet Itäkeskuksen myymälän aukioloaikojen mukaisesti ma-su. Työtehtävä on osa-aikainen, vähintään 20 tuntia viikossa. Itäkeskuksen myymälässä työskentelee n. 50 työntekijää ja tiimissä on erinomainen yhteishenki. Yhteisenä tavoitteena on mahdollistaa teknologian uskomattomat elämykset jokaiselle. Technology-osaston tuotevalikoimaan kuuluvat puhelimet, tietokoneet ja televisiot. Tuotemyynnin lisäksi huolehdit asiakkaan kokonaisvaltaisesta palvelusta tarjoamalla myös tuotteisiin liittyviä palveluita, kuten kotiinkuljetus, asennuspalvelut sekä rahoitus- ja vakuutuspalveluita. Tarjoamme mahdollisuuden olla osana Suomen johtavaa vähittäiskaupanyritystä, sekä pohjoismaisen yhtiön edut. Työsi tueksi saat ammattimaisen tiimiin – teemme ahkerasti töitä, mutta pidämme samalla myös hauskaa.

Yleistä:

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on halu toimia myyntityössä ja olet kiinnostunut kodinelektroniikasta. Sinulla on myyntihenkinen asenne ja erinomaiset vuorovaikutustaidot asiakkaan kohtaamisessa. Nautit asiakastyöstä ja siitä, että saat auttaa asiakasta kodinelektroniikkaratkaisujen toteuttamisessa. Voit siis olla esimerkiksi opiskelija, joka hakee työtä opintojen ohelle tai kokenut tekijä, joka haluaa uusia haasteita ja kehittyä urallaan. Erityistä sinussa on intohimosi alaa ja tuotteita kohtaan ja ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen. Haluamme, että työntekijät kokevat työnsä antoisaksi ja kehittyvät sekä viihtyvät töissä. Panostamme kaikkien työntekijöiden ammattitaitoon: jokainen uusi giganttilainen perehtyy työhön pohjoismaisen koulutusohjelman mukaisesti ja tarjoamme koulutusta koko työuran ajan. Giganttilaisena pystyt kehittämään itseäsi, oppimaan uutta ja samalla etenemään urallasi.

Tarjoamme sinulle:

- Monipuolisen ja motivoivan tehtävän energisessä ja kasvavassa tiimissä
- Vastuullisen ja vakaan työnantajan sekä markkinajohtajan monipuoliset uramahdollisuudet
- Jatkuvan koulutuksen: myynti-, tuote- ja palvelukoulutukset
- Alan parhaat työvälineet
- Dynaamisen työyhteisön, jossa on rehti tiimihenki ja tekemisen meininki
- Kilpailukykyisen palkkauksen ja henkilöstöedut

Odotamme sinulta:

- Positiivista asennetta ja aktiivista työskentelyotetta
- Tiimistyöskentelytaitoja ja halua kehittää omaa osaamista
- Hyviä sosiaalisia taitoja ja esiintymiskykyä
- Valmiutta työskennellä Itäkeskuksen myymälän aukioloaikojen mukaisesti
- Suomen kielen sujuvaa osaamista ja käytännön englannin kielen taitoa

 

Haku:

Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa http://www.empore.fi/tyopaikat 22.5.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola, puh. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi.