(Poistunut julkaisusta)

TECHNOLOGY OFFICER 
Grano

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018
Grano on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan liiketoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, tulosten mittaamiseen ja aineistonhallintaan. Grano palvelee valtakunnallisesti 25 paikkakunnalla Helsingistä Rovaniemelle. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yhtiössä työskentelee noin 1100 ammattilaista, ja sen liikevaihto on yli 140 miljoonaa euroa. www.grano.fi

Granon digipalveluiden merkityksen kasvaessa haemme joukkueeseen

Technology Officer:ia

teknisen resurssitiimin vetovastuuseen sekä Granon digitaalisten palveluiden tiekartan (Roadmap) omistajuuteen. Granon digitaalisten palveluiden tarjooma on olennainen osa Granon liiketoimintaa ja menestystä ja sen painoarvo kasvaa nopeasti.

TEHTÄVÄN KUVAUS

Granon digitaalinen palvelutarjooma koostuu mm. seuraavista ratkaisualueista:
• Tilausjärjestelmät ja verkkokauppa
• Aineistonhallinta ja projektinhallinta
• Kuvatuotanto ja hallinta
• Tuotetiedon visualisointi ja hallinta
• Monikanavaviestintä ja luovat kampanjat
• Etähallinta (Digital Signage)

Granon digitaalisten palveluiden kehitys tapahtuu omissa tuotekehitystiimeissään, mutta koko saumattoman palvelukonseptin omistajuus, asiakaslähtöisyys ja käytettävyyden suunnittelu sekä erityisesti teknologinen kokonaiskehitys ja suunta ovat haettavan henkilön vastuulla. Ratkaisujen asiakaslähtöisyys varmistetaan tiiviillä yhteistyöllä myyntitiimien ja asiakas-boardin kanssa. Henkilön vastuualueelle kuuluvat myös sovellustiimin sekä koko digiorganisaation osaamisen kehittäminen ja ylläpito sekä rekrytointiprosessin kehitys yhdessä HR:n kanssa.

VALINNASSA KIINNITÄMME HUOMIOTA

Edellytämme hakijalta soveltuvaa teknistä koulutusta, uusien verkko- ja pilviteknologioiden tuntemusta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa (kirjallinen ja suullinen).
Edellytämme myös kokemusta esimies- ja projektinjohtotehtävistä, prosessien ja hyviksi havaittujen menetelmien hallitsemisesta, markkinoinnista sekä digiliiketoiminnan kehittämisestä ja kaupallistamisesta toimialoilla, joilla digiliiketoimintojen kehitystä on tehty asiakasta kuunnellen.
Persoonana olet ohjaava innovoija, hyvä suunnittelija ja organisoija, johtamiskykyinen ja omaat erinomaiset viestintätaidot.


HAKUOHJEET

Mikäli olet etsimämme tekijä, jätä meille hakemus ja CV
20.9. mennessä ja kerro meille, miksi juuri sinä menestyisit tässä tehtävässä.

Lisätiedot Go On Helsinki, Armi Paasonen, Mob. 040 776 7663 (puhelimitse tavoittaa parhaiten arkisin
klo 8-9 välisenä aikana), email: armi.paasonen@go-on.fi.