(Poistunut julkaisusta)

Technology Manager SD WAN & SD LAN
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2019

Haemme nyt Teknologiapäällikköä (Technology Manager) Elisan Tuotanto yksikköön toistaiseksi voimassaolevaan tehtävään.

Teknologiapäällikkönä pääset vastaamaan pääasiassa SD (software-driven) WAN ja LAN teknologioista ja Elisa Älykäs Lähiverkko ja Paikannuspalvelut -teknologioista, näihin liittyvistä elinkaaren hallinnasta ja prosessien toimivuudesta oman tulosyksikön osalta yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Pääset mukaan osallistumaan teknologiavalintoihin sekä laitehankintoihin, testaukseen sekä tuotekehitykseen. Huolehdit teknologioihin liittyvistä sisäisistä ohjeistuksista ja koulutuksista. Varmistat myös näiden teknologioiden haavoittuvuushallinnan sekä tuotantoalustojen tietoturvan.

Mikäli seuraavat kohdat pätevät sinuun ja osaamiseesi, tehtävässä onnistumisen edellytykset ovat vahvasti kasassa:

  • Laaja-alaista teknistä osaamista SD WAN / LAN teknologioista, joka mahdollistaa nopean uusien pilviteknologioiden haltuun ottamisen sekä operatiivisten tiimien ohjeistamisen.
  • Yritysverkko- ja lähiverkkoteknologioiden hallitsemista. Sertifikaatit näiltä alueilta ovat eduksi.
  • Näyttöjä vastaavassa roolissa toimimisesta tai pitkäjänteisestä oman osaamisen kehittämisestä, kohti vastuullisempia tehtäviä.
  • Reipasta asennetta & otetta tekemiseen ja yhteistyökykyä.
  • Innovatiivista ajattelua nykytilanteen kehittämiseksi ja kykyä haastaa ”näin on aina tehty” -ajattelutapoja.
  • Tehtävään soveltuvaa teknisen alan korkeakoulututkintoa.
  • Sujuvaa viestintää suomeksi ja englanniksi.

Työtehtäväsi sijoittuvat joko Pasilaan tai Tampereelle, mutta meillä Elisalla työskentelet joustavasti juuri siellä, missä saat parhaat tulokset aikaan, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa.

Tarjoamme runsaasti vastuuta, kehittämismahdollisuuksia ja vaihtelevia haasteita. Elisa on kaiken lisäksi yksi Suomen parhaista työpaikoista – eikä syyttä. Meillä joustavuus, jatkuva parantaminen, vastuu ja erinomainen johtaminen ovat keskeisiä jokapäiväisessä työssämme. Tutustu tästä lisää Elisaan ja elisalaisiin. Kurkkaa myös 10 hyvää syytä tulla Elisalle töihin

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Raimo Lehtiniemi (raimo.lehtiniemi@elisa.fi, p. 0505773154).

Hakuikkuna on avoinna 13.11.2019 saakka, mutta hakijoita haastatellaan koko prosessin ajan, joten tartu rohkeasti haasteeseen mahdollisimman nopeasti.

Tehtävään valitusta henkilöstä teetetään perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki (726/2014)) sekä huumetesti työhöntulotarkastuksen yhteydessä.