(Poistunut julkaisusta)

Technology Architect, Databases & PaaS
Cygate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2018

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Cygate Oy: Home of Experts.

Cygate Oy on arvostettu IT-ratkaisujen tarjoaja ja merkittävä osa Teliaa. Osaamisemme on vahvistunut entisestään, kun joukkoomme on liittynyt identiteetin ja käyttövaltuushallinnan edelläkävijä Propentus Oy sekä pilvi- ja kyberturvaosaaja Cloud Solutions CS Oy.

Seuraava mahdollisuutesi

Tulet vastaamaan pääasiassa Microsoft SQL Server tietokanta-alustojen ja ympäristöjen suunnittelusta, kehittämisestä ja ylläpidosta yhteistyössä Cygaten muiden yksiköiden kanssa. Tarpeen vaatiessa suunnittelet ja konfiguroit koko ratkaisun alusta alkaen, mukaan lukien käyttöjärjestelmän ja korkeankäytettävyyden ratkaisun kuten klusteroinnin. Osallistut myös myynnin tukeen ja uusien palveluiden tuotteistamiseen teknisen asiantuntijan roolissa. Monipuolisessa tehtävässäsi pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan ympäristöjä, niin Cygaten omiin konesaleihin, asiakkaiden private cloud -ympäristöihin kuin julkiseen pilveenkin kuten Microsoft Azureen.

Kuka sinä olet?

Sinulla on positiivinen asenne ja hyvät sosiaaliset taidot. Teknisesti olet taitava ja can do -asenteella tartut koviinkiin haasteisiin, hektisessä arjessa toimit luontevasti ja paineesta saat virtaa hoitaa homman maaliin. Tekniikan osalta olet tietokantoihin suuntautunut asiantuntija jolle IaaS, PaaS ja DBaaS ovat myös tuttuja. Kehität osaamistasi aktiivisesti, omaksut uudet asiat nopeasti ja seuraat alan kehitystä myös vapaa-ajallasi.

Osaamisesi ja kokemuksesi

Voit olla jo hyvinkin kokenut, monessa liemessä keitetty ammattilainen tai vasta työurasi alussa. Eduksi katsomme sertifioinnit soveltuvilta osa-alueilta esim. MCSE, MCSA. Odotamme:

  • Kokemusta ja osaamista Microsoft SQL Server -tuotteesta ja tietokantaylläpidosta. (Management studio, SQL Agent -jobit, varmuuskopiot, käyttäjät ja tunnukset)
  • Kokemusta ja osaamista Microsoft SQL Server -ympäristöjen asentamisesta ja konfiguroinnista myös klustereiden osalta
  • Ainakin perustason osaamista Microsoft SQL Serverin muista komponenteista kuten, Analysis Services, Reporting Services, Integration Services
  • Osaamista Windows Server -tuotteesta ja sen eri komponenteista ja palveluista

Arvostamme myös osaamista ja kokemusta muista tietokantatuotteista ja teknologioista kuten: MySQL, MariaDB, MongoDB, Oracle, Linux.

Mitä voit odottaa?

Cygate on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa ja alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä, ja jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan innostavassa työympäristössä. Me olemme tiimipelaajia ja tuemme toinen toisiamme saavuttaaksemme yhteisen tavoitteemme.

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Innostuitko?

Jos haluat osaksi tätä matkaamme, lähetä meille itsesi näköinen hakemus! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakea voit telia.fi/career pe 3.8.2018 mennessä.

Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä, Ville Eestilä  (09) 613 89 227 (29.6. klo 13:00-14:00 ja 11.7. klo 13:00-15:30) tai ville.eestila@cygate.fi.

Cygate Oy toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta 300 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.cygate.fi