(Poistunut julkaisusta)

Technician
FinVector Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

TECHNICIAN, QUALITY CONTROL

Laadunvalvontatiimimme etsii tekeviä käsiä teknisen tehtävään, jossa pääset omalta osaltasi vastaamaan tuotteidemme potilasturvallisuudesta ja laadusta. Jos nautit tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä vaativista töistä, saatat olla etsimämme henkilö.

Pääasiallisena tehtävänäsi on laadunvalvonnan laboratoriossa tehtävä HPLC- analytiikka (in-process ja release) virusnäytteistä sisältäen näytteen valmistuksen, HPLC- analyysin sekä tulosten raportoinnin.

Työssä tarvitaan laboratorioalan koulutus. Työssä menestymisessä sinua auttavat kiinnostus laitteita kohtaan, aiempi kokemus HPLC-analytiikasta ja tiimityöskentelytaidot. Työkielemme on englanti, joten sinulla tulee olla hyvä englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme sinulle aktiivisen ja tapahtumarikkaan kansainvälisen työyhteisön. Saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, kuten kattavan työterveyshuollon. Edistämme hyvinvointiasi myös tukemalla liikunta- ja kulttuuriharrastuksiasi. Toivottavasti saamme sinusta reippaan ja mukavan työkaverin huippuporukkaamme!

Tehtävä on alkuun vuoden määräaikainen ja toivoisimme sinun aloittavan marras-joulukuussa. Työ sisältää ajoittaista vuorotyötä.


Hae tehtävään 1.11. mennessä oheisen hakulinkin kautta.