(Poistunut julkaisusta)

Technician
FinVector Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Haemme lääketehtaamme osaavaan ja kasvavaan joukkoon TEKNISIÄ tuotannon eri operaatioihin.

Taustaltasi voit olla esimerkiksi laborantti, bioanalyytikko, prosessityöntekijä tai välinehuoltaja.

Meillä on tuotannossa neljä tiimiä, joihin kaikkiin haemme nyt vahvistusta toimintamme kasvaessa vauhdilla. Buffer-tiimissä valmistamme kaikki tuotannossa käyttämämme liuokset, Upstream- tiimissä käynnistämme tuotantoprosessin soluviljelyllä ja jatkamme kasvattamalla soluja biorektoreissa. Prosessin aikana solut infektoidaan ja lopulta harvestoidaan. Upstreamistä tuote siirtyy Downstream- tiimille, joka taasen puhdistaa tuotteen kromatografisia menetelmiä käyttäen, jotta tuote on lopulta valmis täytettäväksi lasiviaaleihin. Tämä kaikki ei onnistuisi ilman Materiaali- tiimiä, joka toimii linkkinä varaston ja tuotannon välillä varmistaen että kaikki tuotannossa käytettävät materiaalit ovat valmiina käyttöön ja oikeassa paikassa, kun niitä tarvitaan.

Tehtävässä menestyt jos olet työotteeltasi tarkka ja järjestelmällinen etkä säikähdä laitteita tai muuttuvia tilanteita. Meillä on työkielenä englanti, joten sinulla on oltava hyvä englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito. Ennen kaikkea etsimme kuitenkin mukavia työkavereita, joilla on can do- asenne.

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja toivoisimme sen alkavan mahdollisimman pian. Meillä tehdään töitä 2-vuorotyönä ja osittain myös viikonloppuisin. Saat käyttöösi kattavat henkilökuntaedut ja pääset osalliseksi mahtavaa työporukkaa.
 

Hae tehtävää 16.2.2020 mennessä!