(Poistunut julkaisusta)

Technical Team Leader
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

TECHNICAL TEAM LEADERIA


Tehtäviisi kuuluu

Haemme laivanvetäjää Technical Accommodation Design-osastolle, joka kuuluu Design & Engineering pääosastoon.

Laivanvetäjänä (Technical Team Leader) vastaat osaston vastuualueiden (LV-järjestelmät ja catering) perussuunnittelun koordinoinnista projektivaiheesta aina laivan luovutukseen asti. Tehtävään kuuluu suunnitelmien ja kaavioiden hyväksyttäminen asiakkaalla, luokituslaitoksella ja viranomaisilla. Yhteistyö muiden disipliinien kanssa projektissa on avainasemassa.


Toivomme hakijalta

Toivomme, että sinulla on tekninen koulutus (DI/ammattikorkeakoulututkinto) sekä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa ja luontevaa kommunikointikykyä ihmisten kanssa. Tuntemus laivanrakennusprosesseista ja niiden kustannusajureista katsotaan eduksi.

Tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen tarvitset myös kykyä nähdä ja omaksua asiakokonaisuuksia ja ratkaisuja sekä ymmärtää niiden suhde ja vaikutus toisiinsa. 

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Olli Salvi
Technical Accommodation Design osastopäällikkö
+358 40 5956991
olli.salvi@meyerturku.fi