(Poistunut julkaisusta)

Technical Support vakituiseen tehtävään.
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2020

Elektroniske Betalings Systemer AS, Finland (EBS) is the Finnish branch of a Norwegian technology company with a primary focus on cash-free payment solutions. The company was founded in 1986 and has been a key participant in the development of the cash-free payment. The business base is on a technological environment with its own development and production of electronic payment solutions, and the agency in Norway and Finland for sales and support of the Nayax Payment & Machine Management system. EBS is part of a group of companies with a total of 120 employees.

Asiakkaamme Elektroniske Betalings Systemer AS, Finland (EBS) hakee TECHNICAL SUPPORTIA vakituiseen työsuhteeseen.

Onko asiakaspalvelu lähellä sydäntäsi? Oletko energinen ja asiakaspalveluhenkinen? Koetko ongelmien ratkaisun vahvuudeksesi? Oletko kiinnostunut teknisistä laitteista ja hyvästä asiakaspalvelusta? Mikäli vastauksesi on kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Päätehtävänäsi on huolehtia laitesopimuksista ja jälkimyynnistä Nayx-maksupäätetuotteiden käyttäjille. Olet näppärä käsistäsi, koska tehtäviisi kuuluu myös maksupäätteiden asentaminen asiakkailla paikan päällä. Työt sijaitsevat pääsääntöisesti Uudenmaan alueella, mutta toivomme sinulta matkustusvalmiutta, koska asiakkaita on myös muualla Suomessa. Matkustamista on kuitenkin harvakseltaan.

Tehtävä edellyttää aikaisempaa kokemusta teknisen tuen asiakaspalvelusta, halua onnistua tehtävässä, hyvää motivaatiota tehtävää kohtaan sekä kykyä motivoida työkavereita ja asiakkaita. Osaat työskennellä itsenäisesti sekä tiimissä. Työskentelet suomen kielen lisäksi sujuvasti englannin tai ruotsin kielellä. Sinulla on joko tekninen koulutus, datanomin tutkinto tai vastaava soveltuva koulutus.

Tehtävään saat kattavan perehdytyksen Helsingissä ja Oslossa. Tehtävässä pääset työskentelemään markkinajohtavien tuotteiden kanssa. Työpisteesi sijaitsee Itäkeskuksessa.

Tehtävä on vakituinen ja työllistyt suoraan EBS Finland Oy:lle

Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Viinamäki, Senior Consultant, gsm: 050-463 2649.

Haethan tehtävään pikaisesti, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä!

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!