Technical Support Trainee
Schneider Electric

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2019

Hae mukaan Schneider Electricin Energy Generation Trainee -ohjelmaan!

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta ja varmistamassa energian saatavuutta kaikille kestävällä tavalla? Me Schneider Electricillä motivoidumme juuri tästä ja kannustamme työntekijöitämme kehittämään ja tarjoamaan ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaittemme tarpeita parhaiten. Asiantuntijanamme olet avainasemassa, sillä olet kasvomme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme suuntaan.

Energy Generation – Technical Support Trainee

Meillä Schneiderilla on vahva myynnin kulttuuri. Haluamme vahvistaa tiimejämme lahjakkailla tulevaisuuden ammattilaisilla, jotka edistävät innovaatioita ja digitalisaatiota, markkinoivat tarjoomaamme, luovat kontakteja ja tarjoavat korkealaatuista teknistä tukea asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Trainee ohjelman kautta saat vahvan perehdytyksen liiketoimintoimintaamme ja tehtävääsi.  Hakemalla Technical Support Trainee -tehtävään sinulla on mahdollisuus kehittyä tekniseksi asiantuntijaksi tukemaan asiakkaitamme laajojen kokonaisuuksien ja ratkaisujen parissa (EcoStruxure & Wiser). Tässä tehtävässä toimit Technical Support -tiimissä asiantuntijana vastaten teknisistä selvityspyynnöistä ja asiakaskyselyistä. Technical Support -tiimi vastaa asiakkaille ja sisäiseen tarpeeseen tarkoitettujen teknisten tukipalveluiden tuottamisesta. Asiakkaiden kysymykset tulevat sähköpostitse, puhelimitse tai chatin välityksellä. Ratkot asiakkaiden ongelmia, jotka liittyvät esimerkiksi tuotevalintaan, tuotteiden ohjelmointiin, käyttöönottoon, asennukseen tai liitettävyyteen muihin järjestelmiin.  Tämä tehtävä luo hyvän pohjan, jos tavoitteenasi on järjestelmäasiantutijan, tuotepäällikön tai myynnin roolit.

Mitä toivomme sinulta

 • Insinööritutkinto (AMK esim. sähkö ja automaatio, mekaaninen- tai teollisuusinsinööri)
 • Asiakaskeskeisyys on vahvuutesi, olet luonteeltasi yrittäjähenkinen ja avoin.
 • Nautit monimuotoisessa tiimissä työskentelystä ja sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot.
 • Olet kiinnostunut energianhallinnasta ja -tehokkuudesta.
 • Haluat jatkuvasti kehittää itseäsi.
 • Puhut ja kirjoitat sujuvasti sekä suomea että englantia.

Sinulla tulee olla vahva kiinnostus liiketoimintaan menestyäksesi näissä tehtävissä. Näin varmistamme jatkuvan arvon tuottamisen asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja Schneider Electricille, kaiken tekemisemme kautta. Arvostamme sinnikkyyttä, ratkaisukeskeisyyttä ja kykyäsi saavuttaa itsellesi asettamasi tavoitteet.

Tarjoamme sinulle

 • Mahtavat kollegat, modernit työskentelytilat ja joustavat työskentelyajat.
 • Näköalapaikan kestävää kehitystä ajaviin energiasektorin hankkeisiin Suomessa, ja mahdollisuuden auttaa asiakkaitamme saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteensa energiankulutustaan vähentämällä.
 • Mahdollisuuksia kehittyä ja edetä yrityksessä omien kiinnostustesi ja kunnianhimosi mukaisesti. Sinnikkyys ja päättäväisyys auttavat sinua luomaan oman näköisesi urapolun.
 • Mahdollisuuksia laajentaa osaamistasi ja kansainvälistä ammatillista verkostoasi, avaten kansainvälisiä uramahdollisuuksia.
 • Mahdollisuuden jatkuvaan itsesi kehittämiseen. Kannustamme työntekijöitämme löytämään täyden potentiaalinsa tarjoamalla yhdenvertaisia mahdollisuuksia jatkuvaan kehittymiseen.
 • Kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Ohjelma alkaa: 2.9.2019

Lisätietoa työsuhteesta: Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Trainee-ohjelma kestää 12 kuukautta, sisältäen viiden viikon kierron Schneider Electricin toimipisteillä Pohjois-Euroopassa.

Kiinnostuitko? Hae joukkoomme!  Tartu tilaisuuteen kehittää itseäsi huippuosaajien joukossa! Lähetä hakemuksesi (CV & motivaatiokirje) nettisivujen kautta viimeistään 3.6.2019. Lisätietoja antaa Talent Acquisition Specialist Terhi Meskanen-Falik, 040 538 6493.

Nettisivut:

https://www.se.com/fi/fi/about-us/careers/energy-generation-trainee.jsp

https://www.se.com/fi/fi/about-us/careers.jsp
https://youtu.be/0kysjWeXeUE
https://www.facebook.com/SchneiderElectricFinland
https://twitter.com/SchneiderEFI
https://www.linkedin.com/company/schneider-electric

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1266264
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Espoo