(Poistunut julkaisusta)

Technical Support -spesialisti
Pandia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2020

Etsimme tiimiimme uutta jäsentä hoitamaan teknisiä tukitehtäviä laidasta laitaan.

Noin 30 henkilön firmassamme meille on työskentelyssä tärkeintä, että tekeminen on rentoa ja mutkatonta. Suhtaudumme kuitenkin työn tekemiseen intohimolla ja vakavuudella. Haluamme olla toisillemme hyviä työkavereita. Päätoimipisteemme on Helsingissä, mutta työnteko onnistuu myös Tampereelta käsin tai etätyöpainotteisena.

Työtehtäviä teknisen tuen alueelta löytyy laajasti, ja meillä pystyt luomaan yhdessä työkavereidesi kanssa itsellesi sopivan työnkuvan. Tehtävät voivat sisältää esimerkiksi eri järjestelmien rajapinnoissa tapahtuvien virheiden selvittelyä asiakkaiden kanssa, integraatioiden ylläpitoa ja toteutusta kehittäjätiimimme kanssa, tai omien järjestelmiemme ylläpitoa ja jatkokehitystä. Olennainen osa kaikkea mitä teemme on myös oman toimintamme kriittinen tarkastelu ja jatkuva kehittäminen sen pohjalta.

Menestyäksesi tässä roolissa ovat seuraavat taidot olennaisessa roolissa:

  • MySQL
  • Javaohjelmoinnin perusteet, kyky tulkita koodia

Seuraaviin teknologioihin tulet myös törmäämään työn ohessa, joten aikasemmasta tuntemuksesta on hyötyä:

  • AWS
  • SFTP
  • Jenkins
  • Spring

Täytä lomake alla ja liitä ansioluettelosi. Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry (at) pandia.fi. Rekryporukkamme viettää ansaittuja joululomia 18.12. - 3.1., eli vastaamme hakemuksiin mahdollisimman pian tämän jälkeen.