(Poistunut julkaisusta)

Technical Support Specialist, kokoaikainen, Solteq
Solteq Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020
Haluaisitko päästä kartuttamaan IT-alan kokemusta monipuolisissa tehtävissä? Pidätkö asiakasrajapinnassa työskentelystä, mutta haluaisit kehittyä myös ohjelmistokehityksen saralla? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Technical Support Specialist!

Etsimme sinua 
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Solteqille, oma-aloitteista Technical Support Specialistia asiakastukeen vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle tai Jyväskylään. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta Solteqille. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään tammikuussa 2021.

Technical Support Specialistina työsi koostuu muun muassa asiakaspalvelusta, tuotetietohallintajärjestelmän konfiguroinnista sekä asiakkaiden ongelmien paikantamisesta ja ratkaisemisesta. Tässä tehtävässä sinulla on mielenkiintosi ja taitojesi mukaan mahdollisuus päästä tekemään myös ohjelmistokehitystehtäviä. Tämä on siis loistava tilaisuus päästä tekemään monipuolisia tehtäviä ja kehittämään osaamistasi niin asiakastuen kuin ohjelmistokehityksen suhteen!

Solteqin tavoitteena on tehdä huomisesta parempaa yksinkertaistamalla digitaalista maailmaa. Ratkaisu ja työkalu kerrallaan. Solteqilla työskentelet digitaalisen liiketoiminnan huippuasiantuntijoiden rinnalla kotimaisissa ja globaaleissa asiakasprojekteissa. Solteq tarjoaa sinulle ison ja perinteikkään yrityksen vakauden, ketterästi kehittyvän yrityskulttuurin ja mahtavan työporukan. Lue Solteqista lisää täällä: https://www.solteq.com/fi/

Pääasialliset tehtävät 
 • Asiakastuki ja ongelmanratkaisu
 • Järjestelmän konfigurointi
 • Ohjelmistokehitys taitojen mukaan
Odotamme sinulta 
 • Korkeakoulututkintoa tai loppuvaiheen opintoja soveltuvalta alalta (esim. tietojenkäsittely)
 • Perusymmärrystä Java-ohjelmoinnista, SQL:stä, verkkoliikenteestä ja Windows-ympäristöstä
 • Hyvää suomen ja englannin kielitaitoa
 • Järjestelmällisyyttä, loogista päättelykykyä ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä osana tiimiä
Tarjoamme sinulle 
 • Monipuoliset ja haastavat työtehtävät, joissa pääset kehittymään
 • Mahdollisuuden päästä tutustumaan Solteqin mielenkiintoisiin ratkaisuihin
 • Työpaikan ketterässä yrityksessä, jossa on paljon mahdollisuuksia
 • Ystävällisen ja avuliaan työporukan
 • Hyvän perehdytyksen tiimin toimesta
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 10.11.2020, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Manager Wilma Vilen (0409402670, wilma.vilen@studentwork.com).

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.