(Poistunut julkaisusta)

Technical Support Specialist, kokoaikainen, OP Kauppiaspalvelut
OP Kauppiaspalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020
Oletko valmis tuottamaan laadukkaita asiakaskokemuksia sekä kehittämään toimintaa? Löytyykö sinulta vastuunkantokykyä, ratkaisukeskeisyyttä sekä intoa saada hommat hoidettua? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Technical Support Specialist!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, OP Kauppiaspalveluille, ratkaisukeskeistä Technical Support Specialistia määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta OP Kauppiaspalveluille. Aloitus mielellään marraskuun 2020 aikana ja kyseessä on äitiyslomasijaisuus, jonka arvioitu kesto on 31.12.2021 asti.
  
Tässä roolissa olet hoitamassa ja kehittämässä OP Kassan asiakkaaksituloprosessia. Varmistat asiakastietojen oikeellisuuden, laitelogistiikan sujuvuuden, laitteiden saatavuuden sekä laskutusprosessin toiminnan. Olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin ja autat heitä erilaisissa asioissa asiakkaaksi tulemiseen sekä mahdollisiin ongelmatilanteisiin liittyen. Tuet myyntiä ja asiakaspalvelua asiakkuuksien tarjous- ja tuotantovaiheessa. Tarvittaessa käyt myyjien kanssa asiakkaiden luona sekä osallistut erilaisiin tapahtumiin. Teet tiivistä yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tässä roolissa pääset tuottamaan laadukkaita asiakaskokemuksia! Tehtävä alkaa kattavalla perehdytyksellä, jonka jälkeen pääset alati kehittämään osaamistasi.

OP Kauppiaspalvelut ja siihen kuuluva Checkout Finland Oy on osa OP-Ryhmää. He auttavat suomalaisia kauppiaita ja kuluttajia kaupan alan digitalisoitumisen ymmärtämisessä ja hyödyntämisessä. He tukevat kauppiaita globaalissa kilpailussa tarjoamalla palveluita, jotka ovat edelläkävijöitä sähköisessä kaupankäynnissä.  Palveluvalikoimaan kuuluu erilaisia työkaluja verkkomaksamisen, tunnistamisen sekä logistiikan toteuttamiseen ja hallitsemiseen. Lisäksi he tarjoavat tuotteita kivijalkakauppaan ja mobiilimaksamiseen. Yli 9500 suomalaista kauppiasasiakasta takaa sen, että tekemistä riittää ja he kasvavat kovaa vauhtia.

Checkout tarjoaa kauppiaille yhdellä integraatiolla ja sopimuksella maksutavat ja rahantilityksen verkko-, myymälä ja sovelluskauppaan. Kauppias pääsee valitsemaan maksutavat lukuisilta kotimaisilta ja ulkomaisilta maksupalveluiden tarjoajilta. Checkoutin palvelu säästää kauppiaalta aikaa ja vaivaa kaupan talouden prosessien hallinnassa ja raportoinnissa, sekä mahdollistaa markkinoiden sujuvimman ostokokemuksen heidän asiakkailleen. Tutustu Checkout Finland Oy:seen tarkemmin: https://checkout.fi/

Pääasialliset tehtävät
 • Asiakkaaksituloprosessin hoitaminen sekä kehittäminen
 • Myynnin ja asiakaspalvelun tukeminen asiakkuuksien tarjous- ja tuotantovaiheessa
 • Laitelogistiikan varmistaminen yhdessä logistiikkakumppanin kanssa
Odotamme sinulta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Vastuunkantokykyä, luotettavuutta sekä ratkaisukeskeisyyttä
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä viestiä laadukkaasti asiakkaiden kanssa
 • Paineensietokykyä
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
 • Kattavan perehdytyksen
 • Kannustavan työyhteisön tuen
 • Rennon, avoimen ja startup-henkisen työkulttuurin
 • Mahdollisuuden auttaa tuhansia kauppiaita ja verkkokauppiaita heidän liiketoiminnan kehittämisessä
 • Työyhteisön, joka työskentelee kohti yhteistä tavoitetta ja viettää aikaa yhdessä myös toimiston ulkopuolella
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 28.10.2020, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Manager Wilma Vilen (0409402670, wilma.vilen@studentwork.com).

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.