(Poistunut julkaisusta)

Technical Support Manager, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021
Oletko kaikkien kanssa toimeentuleva ja itseohjautuva IT-alan osaaja? Etsimme Arvaton tekniseen tukeen Technical Support Manageria vastuullisiin ja kiinnostaviin tukitehtäviin. Aiemmasta työkokemuksesta on tehtävässä etua, mutta tärkeimpiä ominaisuuksia ovat SQL-taidot sekä motivaatio oppia ja kehittyä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset ratkaisemaan eri sidosryhmien tukipyyntöjä ja toimimaan myös koordinaattorina teknisen tuen tiimissä. Tehtävänäsi on sekä vastaanottaa tikettejä että ratkaista ja koordinoida niitä eteenpäin. Tärkeää on, että valittu henkilö on kokenut SQL:n käyttäjä ja pystyy omatoimisesti etsimään tietokannasta tietoa ja vastauksia ongelmiin. Pääasiallisenä tiketöintityökaluna toimii Jira ja käytössä on talon sisällä kehitettävä pääjärjestelmä, jonka ympärille tikettien ratkaisu vahvasti keskittyy. Arvato tarjoaa kattavan koulutuksen järjestelmiinsä, sekä ammattimaisen ja mukavan tiimin tuen.

Työtehtävään kuuluu myös tukitoimintojen prosessien kehittäminen sekä kommunikaatio eri sidosryhmien välillä. Keskeisimpiä sidosryhmiä ovat yritysasiakkaat, operatiivinen organisaatio Suomessa ja IT-organisaatio. Asiakkaisiin ollaan yhteydessä puhelimitse ja sähköpostitse. Tästä syystä tärkeää tehtävässä ovat vahvat kommunikaatio- ja yhteistyötaidot. Roolia voi jossain määrin räätälöidä myös valitun henkilön toiveiden, mielenkiinnonkohteiden ja osaamisen mukaan.

Tarjoamme


* Mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät, sekä joustavan työnkuvan
* Rennon ja asiantuntevan työympäristön sekä mukavat työkaverit
* Virike- ja lounasedun, sekä kattavan työterveyshuollon

TYÖNKUVA

* Tukitikettien vastaanotto, ratkaiseminen ja delegointi
* Tukiprosessin kehittäminen ja toimivuuden varmistaminen
* Laskulayoutien ylläpito
* Ad-hoc raporttien tekeminen, järjestelmätestauksessa auttaminen ja dokumentointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva koulutustausta (esim. IT-tradenomi)
* Kokemusta ja osaamista SQL-kyselykielestä
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito


Eduksi katsotaan vastaava työkokemus, skriptauskielien (esim. PowerShell) osaaminen sekä Crystal Reports -työkalun tuntemus.

Etsimämme henkilö on


* Itseohjautuva ja oma-aloitteinen
* Yhteistyökykyinen
* Kommunikaatiotaitoinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen tehtävä
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Arvato on toimialansa johtava, kansainvälinen palveluntarjoaja, jonka yli 70 000 työntekijää yli 40 maassa työskentelee päivittäin asiakkaiden menestyksen eteen. Arvato Financial Solutionsin palvelutarjontaan kuuluvat taloushallinnon ulkoistuspalvelut sekä rahoituksen ja maksamisen ratkaisut. Yli 10 000 asiakasta toimii mm. vähittäis- ja verkkokaupassa, vakuutus- ja rahoitusalalla sekä terveydenhuollossa. Arvato Financial Solutions Nordic on toiminut Suomessa vuodesta 2001 ja työllistää 70 ammattilaista.