(Poistunut julkaisusta)

Technical Support Engineer
Barona Engineering

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Etsimme uudesta teknologiasta kiinnostunutta henkilöä asiakasrajapintaan sekä tuotekehitystiimin kanssa yhteistyötä tekemään. Kyseessä on pitkäaikainen teollisuuden alan asiakasyrityksemme, johon on mahdollista työllistyä ainakin vuodeksi eteenpäin.

Teknisenä tukena toimit asiakkaiden kanssa ongelmatilanteita ratkoen sekä raportoit niistä kehitystiimille. Olet siis asiakaspalveluhenkinen, jolla on kykyä ja kärsivällisyyttä selittää asiakkaille teknisistä ongelmista selkeästi ja ymmärrettävästi. Koulutustaustasi voi olla ammattikorkeakoulu- tai yliopistotasoinen, jonka lisäksi IT-osaamisesi on hyvällä tasolla ja etenkin Excelin käyttö on sinulle tuttua. Olet teknologiasta kiinnostunut ja ymmärrät mobiilisovelluksien ja erilaisten tietokantojen päälle. Tämän lisäksi pystyt tekemään töitä englannin kielellä, niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Olet siis yhteistyökykyinen ongelmatilanteiden ratkaisija teknisellä mielellä, jolla on kova halu päästä työskentelemään viimeisimpien teknologiatuotteiden parissa. Mikäli innostava työympäristö kiinnostaa, hae tehtävään alla olevasta linkistä. Jos sinulla jäi jotain kysyttävää, ota yhteyttä Baronan Karoliina Krögeriin (050 5151857), mielellään tiistaisin 13-15.