Technical Support and Development insinööri
Skoda Transtech Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Skoda Transtech on Euroopan johtava vaativiin olosuhteisiin suunnitellun kiskokaluston valmistaja ja merkittävä keskiraskaiden konepajatuotteiden sopimusvalmistaja. Kiskokaluston suunnittelusta ja valmistuksesta meillä on kokemusta yli kolmen vuosikymmenen ajalta, ja olemmekin erityisen ylpeitä valmistamistamme kaksikerroksisista matkustajavaunuista sekä matalalattiaraitiovaunuista. Pääkonttorimme sijaitsee Oulussa, tehdas Otanmäessä ja Helsingissä on kunnossapitoyksikkömme, myyntitoimistomme sekä palveluliiketoimintaosastomme, minkä lisäksi vuonna 2020 aloitamme toiminnan myöskin Tampereella. Vuodesta 2015 alkaen Skoda Transtech on ollut osa tsekkiläistä Skoda Transportation Group konsernia, jolla on Skoda Transtechin lisäksi tytäryhtiöitä myöskin Saksassa, Unkarissa ja Venäjällä.

Etsimme Skoda Transtechin kiskokaluston suunnittelutiimiin Ouluun

TECHNICAL SUPPORT and DEVELOPMENT INSINÖÖRIÄ

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kyseessä on vakituinen tehtävä.

Tulet osallistumaan Skoda Transtechin myynnin ja palveluliiketoiminnan tekniseen tukeen, sekä työskentelet myös suunnittelu- ja tuotekehitysprojekteihin suunnittelijana ja mahdollisesti asiantuntijana. Myynnin tehtävät liittyvät tarjousten tekniseen suunnitteluun ja dokumentaation valmistamiseen, palveluliiketoiminnan ja projektien tehtävät puolestaan teknisten ongelmien ratkaisuun, ratkaisujen suunnitteluun sekä ulkopuolisten suunnittelijoiden ohjaukseen.

Hakemallamme henkilöllä on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esimerkiksi koneinsinööri/DI) ja jonkin verran työkokemusta suunnittelusta ja/tai asiantuntijatehtävistä. Työssäsi tulet tarvitsemaan perussuunnittelutyökaluja, joten 2D ja 3D suunnittelukokemus katsotaan eduksi. Tehtävässä vaaditaan oma-aloitteisuutta ja sosiaalisuutta, sillä työ toteutetaan hyvin tiiviissä yhteistyössä asiantuntijoiden, suunnittelijoiden, myynnin sekä asiakkaan kanssa. Arvostamme aktiivista työotetta sekä asiakaslähtöisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä. Suomen kielen taidon lisäksi englannin kielen taito on edellytys toimimiseen kansainvälisessä työympäristössämme.

Skoda Transtechilla pääset osaksi noin 600 ammattilaisen kasvavaa joukkoa, joukostamme löytyy eri toiminnoista monipuolisesti asiantuntemusta ja osana konsernia muodostamme vahvan kiskokalustoalan toimijan. Työnteossamme korostuvat asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus ja yhteistyö. Työssäsi osallistut Euroopan parhaimpien kiskokalustotuotteiden valmistamiseen ja työsi tukee kestävää kehitystä parantaen moderneja joukkoliikenneratkaisuja. Olemme mukana haastavissa, mielenkiintoisissa ja laajoissa kiskokalustoprojekteissa, joten tehtävässä on erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen, uralla etenemiseen ja kansainvälisen kokemuksen kartuttamiseen.

Kuulostaako siltä, että tässä voisi olla sinun seuraava työpaikkasi? Jätä cv ja hakemus palkkatoiveineen viimeistään 31.01.2020 sähköpostilla annukka.sulonen@adecco.fi Rekrytointiprosessin etenemisestä tiedotetaan kaikille hakijoille viimeistään viikolla 7

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1329651
  • Tehtäväalue: Tekniikka, Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Helen Vesik (helen.vesik (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Oulu