(Poistunut julkaisusta)

Technical Supervisor
ANS Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Air Navigation Services Finland Oy tuottaa Suomen lentoreittipalvelun sekä lähi‐ ja lähestymislennonjohtopalvelut 22 lentoasemalle Suomessa. Lentoreittipalvelut sisältävät Suomen aluelennonjohdon, ilmatilan hallinnan, lentopelastuksen sekä lentoliikennevirtojen säätelyn.

ANS Finland vastaa myös lennonvarmistuksen tarvitseman infrastruktuurin suunnittelusta ja ylläpidosta kansainväliset vaatimukset täyttäen ja omaa toimintaansa kehittäen. Meillä työskentelee noin 450 ammattilaista ja olemme osa Traffic Management Finland Groupia, joka toimii Liikenne- ja viestintäministeriön omistajaohjauksessa.

 

Haemme nyt osaksi asiantuntevaa tiimiämme

Järjestelmäasiantuntijaa Technical Supervisor-tehtävään lennonvarmistustekniikan järjestelmien ylläpitoyksikköön.

Voit olla työurasi alkuvaiheessa tai jo pidempään tekniikan tehtävissä toiminut. Työsuhteesi alkaa kattavalla palkallisella n. 6 kuukauden mittaisella koulutuksella, josta osa järjestetään ulkomailla. Työtehtävä on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee uuden karheissa toimitiloissamme Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Pääasialliset työtehtävät

Technical Supervisor toimii 24/7 periaatteella ja vastaa tekniikan palvelutuotannon tilannekuvan raportoinnista lennonjohtoon sekä teknisten järjestelmien päivittäisestä ylläpitotoiminnasta.

Osallistut Helsinki-Vantaan lennonvarmistuksen teknisten ylläpitopalvelujen toteutukseen, sekä vastaat osaltasi lennonvarmistusjärjestelmien toiminnasta valtakunnallisesti.

Tehtäväsi muodostuu operatiivisen lennonjohdon teknisten järjestelmien, tietoliikenteen ja lähiverkkojen valvonta-, hallinta ja ongelmatilanteiden ratkaisemisesta itsenäisesti sekä osana asiantuntijatiimiä. Vastaat tilannekuvan päivittämisestä mm. operatiiviseen lennonjohtoon ja muihin sidosryhmiin teknisten järjestelmien osalta, sekä reagoit nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Työ on kolmivuorotyötä.

Tehtävässä edellytetään

 • Soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. AMK tai muu vastaava)
 • Hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista
 • Linux- ja Windows-käyttöjärjestelmäosaamista
 • 3-vuorotyöskentelyvalmiutta, kokemus vuorotyöstä katsotaan eduksi
 • Tehtävän luonteen vuoksi sinulla tulee olla valmius saapua varallaolovuoron aikana työpaikalle 1h sisällä kutsusta
 • B-ajokorttia
 • Moitteetonta taustaa*

Eduksi katsomme

 • Kokemuksen ja halun oppia järjestelmien ylläpitotehtäviä
 • Kykyä käyttää ja tuottaa dokumentaatiota
 • Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
 • Joustavuuden ja kehittymishalukkuuden, sekä kyvyn reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin
 • Hyvät ongelmanratkaisu- ja kokonaisuuksien hahmottamiskyvyt

Etsimämme henkilö on aloitteellinen, organisointikykyinen, sekä palveluhenkinen tiimipelaaja joka ei tingi laadukkaasta lopputuloksesta.

Tarjoamme sinulle

Monipuoliset tehtävät liikennesektorin näköalapaikalla, innostavassa ja rennossa työympäristössä, sekä mahdollisuuden olla rakentamassa uutta suomalaista liikenteenohjauksen menestystarinaa.

Saat meiltä kattavan palkallisen koulutuksen, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus kehittyä lennonvarmistustekniikan ammattilaiseksi. Koulutuksessa sinut perehdytetään mm. operatiivisen lennonjohdon teknisiin järjestelmiin ja ilmailualan tekniikkaan.

Työntekijöidemme viihtyvyys ja työssä jaksaminen ovat meille ensiarvoisen tärkeitä ja meillä onkin loistavia työsuhde-etuja, joista mainittakoon mm. liikunta- ja kulttuuriedut, työmatkatuki ja kattava työterveyshuolto.

Palkka on koulutuksen ajalta n.2800€/kk jonka jälkeen 3000€ - 3500€/kk taustastasi riippuen. Tämän lisäksi maksetaan varallaolo- ja vuorotyölisät.

Liity joukkoomme kehittämään palveluitamme ja luomaan parasta suomalaista työpaikkaa!

 

Hae paikkaa täyttämällä 6.12.2020 mennessä hakulomake palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Maintenance, ATCC Janne Sahala p.0405926228 maanantaisin ja perjantaisin klo 13-14

*Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi.


Ota yhteyttä:

Sähköposti: hr@ansfinland.fi Sijainti: Lentäjäntie 1 B