(Poistunut julkaisusta)

Technical Specialist
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Nimeni on Jouni Peuraniemi ja vastaan yritysasiakkaiden tietoliikenne ratkaisuista. Tiimissäni on alansa lahjakkaimpia tekijöitä, hyvä huumori ja tekemisen into yhdistävät meitä ja etsimme nyt yhdessä Technical Specialistia joukkoomme Tampereelle.

Seuraava mahdollisuutesi

Technical Specialistina vastaat yritysasiakkaiden tietoliikennepalveluiden konfigurointi-, määrittely- ja viankorjaustehtävistä itsenäisesti sekä osana tiimiä. Päivittäinen työsi käsittää tietoliikenneyhteyksien ja – palveluiden konfigurointia verkonhallintatyökalujen avulla sekä sidosryhmien palvelemista sekä puhelimitse että muita viestintäkanavia hyödyntäen. Työskentely on sekä itsenäistä että tiimityötä tehtävästä riippuen nopeatahtisessa ja monipuolisessa työympäristössä. Osa työstä tapahtuu normaalin työajan ulkopuolella iltaisin ja viikonloppuisin.

Kuka sinä olet?

Haluat oppia uutta ja omaksua uusia asioita nopeasti. Omaat kokemusta tietoliikenneratkaisuiden konfiguroinnista verkonhallintajärjestelmillä sekä haluat kasvattaa osaamistasi eri asiakasratkaisuiden teknisistä toteutuksista.

Osaamisesi ja kokemuksesi:

  • Sinulla on erinomainen osaaminen tietoliikenneverkoista ja ratkaisuista.
  • Olet tieto- tai tietoliikennetekniikan insinööri tai sinulla on vastaavat tiedot.
  • Sinulla on kokemusta reititin, lähiverkkolaitteista sekä langattomista ratkaisuista (esim. Cisco, HP ja Juniper- laitteet) ja mahdollisesti laitevalmistajien sertifikaatteja suoritettuna.
  • Olet asiakaspalveluhenkinen ja joustava.
  • Olet ulospäinsuuntautunut ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
  • Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen tiimityöskentelijä.
  • Sinulla on hyvä englanninkielen kirjallinen ja suullinen taito.

Mitä voit odottaa?

Tarjoamme sinulle haastavia ja monipuolisia työtehtäviä laajoissa verkkoympäristöissä. Upean mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen. Saat tueksesi mukavat ja osaavat työkaverit, nykyaikaiset työkalut ja hyvät kehittymismahdollisuudet.

Innostuitko?

Jos haluat osaksi tätä matkaamme, niin lähetä meille itsesi näköinen hakemus! Hakea voit nettisivujemme kautta osoitteessa telia.fi/career viimeistään 8.11.2020 mennessä.

Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä, Jouni Peuraniemi +358 400 623162.

Welcome to Telia - Home to your next big opportunity! 

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä - tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskus, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Jatkuvasti muuttuvassa maailmassamme tarvitsemme ihmisiä ja tiimejä, jotka mielellään haastavat nykytilanteen, nauttivat monimutkaisuuden yksinkertaistamisesta ja välittävät työkavereistaan, asiakkaistamme sekä ympäröivästä maailmasta. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme.