(Poistunut julkaisusta)

Technical Specialist
Medidyne Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020

Oletko Sinä etsimämme tekninen asiantuntija 

Technical Specialist

lääkintälaitteiden huoltoon

Medidyne Oy toimii useiden tunnettujen korkealaatuisten lääkintälaitteiden, kuten ZOLL-defibrillaattoreiden ja Hamilton-ventilaattoreiden, maahantuojana Pohjoismaissa. 

Tehtävä pitää sisällään lääkintälaitteiden huoltoja, teknisen tuen asiantuntijatehtäviä ja myynnin tukitoimia sekä takuu- ja reklamaatioasioiden käsittelyä. Lisäksi työhön kuuluu aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin ja päämiehiin sekä yhteistyö huolto- ja myyntitiimien kanssa. 

Työtehtävät edellyttävät asumista pääkaupunkiseudulla tai Etelä-Suomessa. Varsinainen työpaikkasi on Vantaan toimistomme, mutta työsi on hyvin liikkuvaa ja edellyttää matkustamista kotimassa ja tarvittaessa ulkomaille.

Sinulla on työhön soveltuva tekninen koulutus ja vahvat IT-taidot. Olet kätevä käsistäsi ja sinulla on itsenäinen ote työhön sekä erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. Kokemus lääkintälaitteiden huoltamisesta luetaan eduksesi. Tarvitset työssäsi sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsin kielen taidon katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja dynaamisen työympäristön, toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen, autoedun, työterveyshuollon ja nykyaikaiset työvälineet. Saat perehdytyksen työhösi ja pääset osaksi työyhteisöä, jossa viihdytään ja huolehditaan aktiivisesti jokaisen hyvinvoinnista ja ammatillisesta kehittymisestä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Country Manager Jani Niva, p. 0400 932 300, ti 6.10. klo 14.00–16.00 ja 8.10. klo 9.00–10.30.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä englanninkielinen ansioluettelosi pikaisesti, viimeistään 18.10.2020 mennessä, osoitteeseen jn@medidyne.fi. Viestiin tunnus ”Technical Specialist ”. Haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.