(Poistunut julkaisusta)

TECHNICAL SPECIALIST
Telia Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Nimeni on Mikko Kouakou ja vastaan yhdessä tiimini kanssa Telia Finlandin Wholesale- asiakkaidemme viankorjauksesta ja verkonhallinnasta. Olemme noin viidestätoista asiantuntijasta koostuva tiimi, jonka tavoitteena on tuottaa saumatonta palvelukokemusta ja olla asiakkaidemme rakastama kumppani.

Wholesale-yksikkö vastaa Telian tukkuliiketoiminnasta Suomessa. Tukkuliiketoiminnan ajatuksena on myydä Telia Companyn verkkoja, prosesseja ja asiantuntijuutta muille operaattoreille. Suomen Wholesale-yksikkö toimii tiiviissä yhteistyössä Telia Globalin kansainvälistä tukkuliiketoimintaa harjoittavan Telia Carrierin sekä kansainvälisistä tukkuasiakkaista Pohjoismaissa ja Baltiassa vastaavan Wholesale Connectivity -yksikön kanssa.

Haemme nyt Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen asiakaslähtöistä asiantuntijaa, joka tukee asiakkaitamme Suomessa ja ulkomailla. Telia muuttaa uusiin toimitiloihin Pasilan Triplaan keväällä 2020, joten pääset muuttamaan ensimmäisten joukossa upeisiin työtiloihimme loistavien liikenneyhteyksien ja palveluiden äärelle.

 

SEURAAVA MAHDOLLISUUTESI

Olet valmis auttamaan asiakkaita ja kollegoitasi päivittäin ja mahdollistat osaltasi, että olemme tavoitteidemme mukaisesti asiakkaidemme rakastama kumppani, johon he voivat luottaa. Olet nöyrä kuuntelemaan ja oppimaan uutta mutta sopivan nälkäinen varmistamaan että hyvät käytännöt siirtyvät asiakkaidemme eduksi. Saat myös minut ja kollegasi innostumaan, ryhtymään rohkeasti kokeiluihin, unelmoimaan isosti ja varmistamaan että asiat myös valmistuvat.

Oma urani Telialla alkoi vuonna 2014 samasta Wholesale Technical Services -tiimistä, jonne nyt haemme Technical Specialistia. Vuosien varrella Telia on tarjonnut minulle mahdollisuuden kehittyä ja syventää osaamistani talon sisällä. Telia on useiden mahdollisuuksien talo, jos on uteliaisuutta, nälkää ja positiivista asennetta uuden oppimista kohtaan. Tämän saman mahdollisuuden lupaan tarjota myös sinulle.

Muiden telialaisten kasvutarinoita löydät täältä: https://www.telia.fi/telia-yrityksena/ura-telialla/tapaa-telialaisia

 

MITÄ ODOTAMME SINULTA?

  • Haluat kasvaa asiakkaidemme luotetuksi kumppaniksi ja viankorjauksen syväosaajaksi.
  • Suhtaudut asioihin positiivisesti ja uteliaasti - jos tunnistat ongelmia, näet ne haasteena ja suhtaudut niihin aina ratkaisukeskeisesti.
  • Sinulla on kokemusta kiireessä toimimisesta, yllättävistäkin tilanteista ja niiden priorisoinnista.
  • Toimit itseohjautuvasti ja uskallat tehdä päätöksiä.
  • Viestit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti suomeksi ja englanniksi.
  • Sinun on mahdollisuus tehdä jaksotyötä arkipäivisin kello 7:00 – 22:00 välisenä aikana.

Kokemuksesi tuo varmuutta ja määrätietoisuutta, mutta mikään ei korvaa omaa halua kasvaa ja kehittyä!

 

MITÄ VOIT ODOTTAA?

Saat tiimin, joka on valmis kehittymään kanssasi ja sitoutunut toimimaan asiakkaidemme parhaaksi. Lupaan mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä kokeilemalla ja vastuuta ottamalla. Tuen sinua omassa kehittymisessä antamalla siihen mahdollisuuksia ja varmistamalla, että sinulla on parhaat mahdollisuudet onnistua työssäsi, pitää hauskaa sekä kokea merkityksellisyyttä työssäsi.

 

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, joka muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta, lounasedusta, liikunta- & kulttuuriedusta (ePassi) sekä kattavista työterveyshuollon palveluista. Työn merkityksellisyys ja työssä jaksaminen ovat meille tärkeitä asioita ja järjestämme vuosittain erilaisia hyvinvointia tukevia luentoja ja tapahtumia sekä kerhotoimintaa. Halutessasi voit myös osallistua erilaisiin vapaaehtoistyötempauksiin Younite-ohjelmamme kautta.

 

INNOSTUITKO?

Olisiko tässä seuraava mahdollisuutesi loistaa? Jos palaset tuntuvat loksahtavan kohdilleen ja haluat osaksi matkaamme, lähetä meille näköisesi hakemus hakulomakkeemme kautta (telia.fi/career) viimeistään 26.1.2020.

Kerromme mielellämme lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä:

Heidi Niemi, Technical Specialist +358 40 3024823 (ma 20.1 klo 14-16)

Mikko Kouakou, Group Manager +358 40 302 4827 (pe 17.1. klo 13-15)

 

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään valittu voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.