(Poistunut julkaisusta)

Technical Specialist
Suomen Erillisverkot konserni

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Erillisverkot -konserni hakee

Technical Specialistia

Palvelutuotannossamme vastaat Technical Specialistina itsenäisesti asiakkaiden palvelupyyntöjen vastaanottamisesta ja käsittelemisestä sekä ongelmatilanteiden tutkimisesta ja selvittämisestä. Oleellinen osa työtäsi on teknisen tuen tarjoaminen asiakkaille etäyhteyksien, puhelimen ja sähköpostin avulla sekä osallistuminen muihin palvelutuotannon toimintoihin. Tehtävä sijoittuu Leijonaverkot-tytäryhtiöön.

Technical Specialistina toimit merkittävässä roolissa palveluprosessissa ja huolehdit sähköisen viestinnän ja asioinnin tietoturvaratkaisujen toiminnasta asiakasympäristöissä. Tuotat asiakkaillemme hyvän palvelukokemuksen. Lisäksi vastaat omalta osaltasi palvelutuotannon prosessien toteuttamisesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta soveltuvaa koulutusta ja vähintään perustason Linux-asiantuntemusta. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on välttämättömyys, ruotsin kielen taito ja aiempi asiakaspalvelukokemus katsotaan eduksi.

Olet etsimämme tiimin jäsen, jos:

  • toimit joustavasti osana tiimiä sekä yhteistyössä koko muun organisaation kanssa
  • olet palveluhenkinen, oma-aloitteinen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä
  • pystyt luomaan asiakaskontakteissa luottamusta herättävän ja myönteisen palvelutilanteen
  • vuorovaikutuksesi kaikkien asiakas- ja kumppanikontaktien kanssa on toimivaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa ja kehittyvässä organisaatiossa. Toimipaikkasi sijaitsee Espoossa tai Jyväskylässä.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Täytä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi/avoimet-tyopaikat/ ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi 30.10.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse osoitteesta rekry@erillisverkot.fi.