(Poistunut julkaisusta)

Technical Specialist, Tampere
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020
Etsimme asiakasyrityksellemme teknistä asiantuntijaa ylläpidon monipuolisiin tehtäviin! Tässä tehtävässä pääset laittamaan ongelmanratkaisutaitosi likoon kun ratkaiset järjestelmissä ilmenneitä ongelmia. Jos olet kartuttanut jo hieman työkokemusta ylläpidosta, langat pysyvät käsissäsi myös kiireessä ja nautit asiakastyöstä, lue lisää alta ja lähetä hakemuksesi jo tänään. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttäessä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet toimimaan osana ylläpidon tiimiä, jossa työtä tehdään hyvässä hengessä ja osaamista toisilleen jakaen. Työpäiväsi ovat vauhdikkaita ja työtehtäväsi ovat monipuolisia. Tehtävänäsi on huolehtia, että asiakkaiden järjestelmät toimivat ja mahdollisten ongelmien ilmetessä ne korjataan nopeasti. Tehtävässä menestyminen edellyttää yhteistyökykyistä ja asiakaspalveluhenkistä asennetta sekä kykyä oma-aloitteiseen työskentelyyn. Toivomme, että sinulta löytyy jo hieman ylläpidosta karttunutta työkokemusta ja erityisesti halua oppia lisää.

Työ sisältää jonkin verran matkustamista sekä vuoro- ja päivystystyötä.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden päästä mukaan kasvavan IT-talon monipuolisiin tehtäviin
* Kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin kehittymisesi tueksi
* Ketterän ja kodikkaan työympäristön, jossa viihtyvyyteesi panostetaan


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Ylläpidon monipuoliset tehtävät aina teknisestä tuesta testaamiseen
* Asiakasprajapinnassa työskentely etsien ja löytäen ratkaisuja järjestelmissä ilmenneisiin ongelmiin

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva korkeakoulututkinto
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito
* Hieman työkokemusta ylläpidosta
* Ymmärrystä sekä käyttöjärjestelmistä että rautapuolesta
* Osaamista käyttöjärjestelmistä, eri teknologioista ja työkaluista (esim. SQL-tietokannat, Java, JavaScript, HTML5, CSS, Magento, Liferay, Docker, Azure, AWS)


Etsimämme henkilö on:


* Yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen
* Oma-aloitteinen ja oppimishaluinen
* Ratkaisukeskeinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Tampere
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on rento ja innovatiivinen ohjelmistoyritys, joka kehittää ja ylläpitää huolella suunniteltuja ohjelmistoja ja digitaalisia palveluja asiakkailleen.