Technical Specialist, Innohome
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021
Innohome on kodin paloturvalaitteita valmistava suomalainen yritys, joka on tunnettu älykkäistä ratkaisuistaan keittiöiden ja kotien turvaksi. Viimeisimpänä aluevaltauksena Innohome tuo markkinoille Suomessa suunnitellun ja valmistetun sähköautojen latausaseman. Etsimme nyt Innohomelle kehittymishaluista Technical Specialistia toimimaan näiden älykkäiden laitteiden asiantuntijana.
KUVAUS
Innohomen tuotteita ovat liesivahdit, älypalovaroittimet sekä uusimpana aluevaltauksena sähköautojen latausasemat. Teknisenä asiantuntijana Innohomella tunnet tuotteet kuin omat taskusi ja toimit tuotetukena asiakkaille, loppukäyttäjille, asentajille ja jälleenmyyjille. Ratkaiset erilaisia tuki- ja selvityspyyntöjä ja pyrit tarjoamaan apua haastavissa tilanteissa. Tulet osaksi osaavaa tuotekehitystiimiä, joka koostuu erilaisista sähköalan ammattilaisista. Työtä tehdään pääasiassa toimistotyöaikoina joko Espoon työpisteistä tai kotikonttorilta käsin. Työ edellyttää myös matkustamista, kunhan COVID-19 tilanne sen sallii.

Tarjoamme


* Kattavan perehdytyksen työhön ja Innohomen laitteisiin
* Tehtävän mielenkiintoisten laitteiden parissa
* Hyvät kehittymismahdollisuudet
* Huumorintajuisen ja tiiviin työporukan
* Joustavat työajat

TYÖNKUVA
Tehtävänäsi on tarjota tuotetukea ja ratkaista asiakkaiden selvityspyyntöjä Innohomen tuotteisiin liittyen. Teet kattavan selvitystyön asiakkaan tilanteesta ja keräät tietoa laitteesta. Sen perusteella lähdet selvittämään ongelmaa ja tarjoat teknistä apua ja ratkaisua tilanteeseen. Pidät myös huolta, että mahdolliset vikatilanteet dokumentoidaan huolellisesti ja keräät palautetta tuotteisiin liittyen. Lisäksi tuet muuta tuotekehitystiimiä tuotteiden laadun kehittämisessä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään sopiva koulutustausta, kuten sähköalan insinöörin tutkinto
* Työkokemusta sähköalan tehtävistä (sähköasennusoikeudet ovat plussaa)
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito (muut kielet, esim ruotsi, katsotaan eduksi)
* Hyvät vuorovaikutustaidot ja palveluasenne
* Kehittymishalukkuutta


Etsimme tehtävään henkilöä, joka motivoituu ongelmanratkaisusta ja haasteista. Sinulla on itsenäinen työskentelyote, mutta työskentelet luontevasti myös tiimissä.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Innohomen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Innohomesta täältä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413247
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo