(Poistunut julkaisusta)

Technical Specialist (BIM)
Lumon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020
Lumon Oy
Lumon on parvekejulkisivu- ja terassituotteiden myyntiin, valmistukseen ja asennukseen keskittynyt kansainvälinen konserni. Autamme asiakkaitamme tekemään parempia koteja. Markkinat ja asiakkaiden vaatimukset ovat kasvaneet vuosikymmenten saatossa. Perheyritys Lumon on pystynyt edelläkävijänä vastaamaan haasteeseen ja kehittänyt haluttuja, tyylikkäitä, helppokäyttöisiä ja pitkäikäisiä tuotteita yhä laajeneville markkina-alueille.Tänään Lumon on kansainvälisesti tunnettu yritys ja haluttu merkki, johon asiakkaat ovat oppineet luottamaan. Lumonin tuotevalikoima on laajentunut parvekelaseista lasiterasseihin, tilanjakajiin ja erilaisiin parvekejulkisivuratkaisuihin. Lasi- ja alumiinirakenteisiin keskittynyt Lumon on merkittävä yritys Euroopan ja Pohjois-Amerikan parveke- ja terassimarkkinoilla. Tytäryhtiöitä on Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä, Espanjassa, Saksassa, Sveitsissä ja Kanadassa. 

Lumon on suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat Kouvolassa. Missiomme on luoda parempia koteja tarjoamalla asiakkaillemme erilaisia parveke- ja terassilasiratkaisuja. Olemme myös aidosti kansainvälinen yritys – toimimme noin 20 maassa, joista merkittävimmät markkina-alueemme ovat Pohjoismaat, Espanja ja Kanada. Konsernissa työskentelee yhteensä noin 1100 henkilöä ja yhtiön liikevaihto oli vuonna 2019 142 Me. Arvojemme mukaisesti olemme aina lähellä asiakasta, lunastamme asiakkaalle antamamme lupaukset ja rakennamme tulevaisuutta pitkäjänteisesti. Meillä on luotettavat tuotteet ja tunnistettava brändi ja pidämme koko asiakassuhteen elinkaarta omissa käsissämme myynnistä asennukseen ja lasitustuotteiden huoltoon. Lasituksilla on merkittävä vaikutus parvekkeiden pitkäaikaiskestävyyteen sekä rakennuksen energiansäästöön ja hiilijalanjälkeen - lasitusten asentaminen on ekoteko. Haluatko sinä tulla mukaan tarjoamaan parempia koteja asiakkaillemme?   

Haemme nyt tiimiimme näköalapaikalle tietomallintamisen osaajaa

Technical Specialist (BIM)

BIM-asiantuntijana vastaat suunnittelutyökaluista ja niiden kehittämisestä.

Olet tärkeä osa konsernin kahdeksan hengen teknisen tuen tiimiä, joka vastaa keskitetysti henkilöstön teknisestä osaamisesta ja sen kehittämisestä sekä tukee kansallisia ja kansainvälisiä tukitiimejä. Tässä roolissa pääset seuraamaan oman työsi tulosta ja sen vaikutusta koko liiketoimintaan.

Tietomallintamisen asiantuntijana vastaat tietomallintamisen käytön kehittämisestä ja käytön tuesta suunnittelu- ja rakentamisvaiheessa olevissa hankkeissa. Toimit yhteistyön koordinoijana Lumonin eri toimijoiden ja organisaatioiden kanssa. Seuraat aktiivisesti alan kehitystä ja kehität suunnittelutyökaluja vastaamaan kansainvälisten asiakkaiden tarpeita.

Suunnitteluprosessien digitalisoituessa hyödynnämme suunnittelutietoa tilaus- ja toimitusprosessissamme mahdollisimman tehokkaasti. BIM-asiantuntijana olet mukana toteuttamassa strategisia tavoitteitamme kehittämällä työkaluja palvelemaan tehokkaammin suunnittelutyötä ja mahdollistamaan niiden hyödyntämisen prosesseissa.

Teet aktiivisesti tarvekartoitusta suunnittelijoiden ja asiakkaiden kanssa. Tältä pohjalta kehität suunnittelutyökaluja, pilotoit, lanseeraat ja myös koulutat uusien työkalujen käyttöä. 

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta:

  • Kokemusta nykyaikaisten suunnittelujärjestelmien käytöstä (mm. Revit, ArchiCad, Tekla)
  • Käytännön työkokemusta tietomallien hyödyntämisestä sekä BIM toimintamalleista
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja paloa toimintojen kehittämiseen
  • Soveltuvaa ammattikorkea- tai korkeakoulututkintoa (rakennusala)
  • Sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa

Me tarjoamme sinulle:

  • Näköalanpaikan kasvavassa kansainvälisessä organisaatiossa
  • Mukavan & osaavan työyhteisön
  • Työn, jolla on merkitystä
  • Kilpailukykyisen palkan
  • Koulutus & uramahdollisuudet

Kyseinen tehtävä on merkityksellinen näköalapaikka voimakkaasti kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä. Tässä positiossa toimipisteesi voi sijaita Kouvolassa tai Vantaalla.

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Lumonin menestystarinaa, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään, mutta viimeistään 17.1.2021

Lisätiedot:  Liena Silen Eezy Personnel, Executive Search Consultant puh. 040 4826770 liena.silen@eezy.fi

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Tuemme henkilöstön työssäjaksamista Smartum-liikuntasaldolla. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla – noin 10% Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtaa tehtävää talon sisällä vuosittain. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!


Ota yhteyttä:

Sijainti: Kouvola