(Poistunut julkaisusta)

Technical Service Advisor
Poolia IT

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Esittely

Haluatko haastaa itseäsi vaativissa tukitehtävissä? Haluatko luoda uraa globaalissa ja menestyksekkäässä IT- alan palvelutalossa? Oletko tuleva talenttimme? Mikäli vastasit kyllä kyllä KYLLÄ, jatka lukemista!

Palvelutoiminnan kasvaessa ja aikaisempien Technical Service Advisorien edetessä urallaan asiakasyrityksen sisäisesti, etsimme nyt useampaa

TECHNICAL SERVICE ADVISORIA

toimimaan teknisissä tukitehtävissä merkittävien ja laajojen Microsoft pohjaisten pilviympäristöjen parissa.

Tässä on Sinulle erinomainen näytönpaikka, ”platform”, josta lupaavat tekijät ovat ennenkin ponnahtaneet tähtiin.

Työtehtävät

Päätehtäviisi kuuluvat suurten yritysasiakkaiden teknisten vikatilanteiden hallinnointi puhelimitse ja sähköpostitse, tukipyyntöjen aktiivinen analysointi ja ratkaiseminen etäyhteyksiä hyödyntämällä sekä palvelun ja prosessien kokonaisvaltainen hallinta. Tehtävässä pääset myös ideoimaan ja kehittämään palveluun liittyviä käytäntöjä, toimintamalleja ja prosesseja yhdessä kollegoidesi kanssa.

Työ tapahtuu arkisin toimistotyöaikojen puitteissa (EI mahdollisuutta ilta-, viikonloppu-, loma-, etä- tai osa-aika työskentelyyn).

Edellytykset

Haemme ennen kaikkea modernia Microsoft pohjaista teknologiaa ymmärtäviä, palvelualttiita ja kehityslähtöistä ajattelutapaa omaavia henkilöitä. MS Windows 10, AD, O365 (OneDrive, SharePoint), Azure ja ITIL ovat pääsääntöiset avainsanat teknisen ymmärryksen kannalta.

Emme kuitenkaan edellytä vuosien työkokemusta, vaan sopiva koulutus (mielellään tekninen ja ammattikorkeakoulutasoinen) ja relevantti kokemus (kesätyö, työharjoittelu) vastaanvanlaisista ympäristöistä riittävät mainiosti. Voit olla myös opiskelija tai opintojesi loppuvaiheessa, tärkeintä on, että pystyt toimistoaikoina tapahtuvaan kokoaikatyöhön heti/sopimuksen mukaan.

Kielitaidon osalta edellytämme erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsin kielen osaaminen on merkittävä etu.

Huomaathan, että asenteellasi, innokkuudellasi ja motivaatiollasi teet meihin suurimman vaikutuksen!

Edut

Tarjoamme Sinulle erinomaisia urakehitysmahdollisuuksia monipuolisten tehtävien parista suuressa ja kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossa. Lisäksi saat yhtenäisen ja osaavan tiimin tuen, miellyttävän työympäristön sekä mahdollisuuden tekniseen kehittymiseen.

Omalla toiminnallasi pystyt ennen kaikkea vaikuttamaan pitkäjänteiseen urakehitykseesi ja tuleviin mahdollisuuksiisi. Työtehtävä itsessään tarjoaa mahdollisuuden päästä näkemään ja oppimaan merkittävien kansainvälisten organisaatioiden IT-infran toimintaa sekä rakennetta!

Lisätiedot

Työpaikka sijaitsee Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Haastattelut käynnistyvät heti ja työt alkavat mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan.
Mikäli kiinnostuit, lähetä meille ansioluettelosi ja hakemuksesi (ns. motivaatiokirje) palkkatoiveen kera, sillä kuulisimme mielellämme, miksi juuri SINÄ olisit sopiva henkilö tähän tehtävään! Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jatkoon eteneviin hakijoihin.

Me annamme avaimet, loppu on itsestäsi kiinni!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste