(Poistunut julkaisusta)

Technical Sales Support
KSB Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Haemme nyt KSB Finland Oy:n sisämyyntitiimiin vahvistusta - oletko sinä etsimämme pumppuvalikoiman Technical Sales Support?
 

Tehtävänkuvaus:

Technical Sales Supportin tehtävänä on pumpputarjousten laatiminen laajasta KSB:n tuotevalikoimasta. Toimit keskeisessä roolissa sisämyynnissä, osana Technical Sales Support yksikköä ja teet läheistä yhteistyötä ulkomyyntitiimin ja tilaus-toimitusprosessin parissa työskentelevien kollegojesi kanssa. Tehtävässä työskentelet SAP -toiminnanohjausjärjestelmän, sekä KSB:n oman pumppujen valintaohjelman parissa päivittäin. Pääset tekemään itsenäisesti pumpputarjouksia ja niihin liittyvää selvitystyötä tarpeen mukaan päämiehen kanssa. Yhteydenpito päämieheen, tehtaiden edustajiin ja moottoritoimittajiin on olennainen osa työnkuvaasi. Kansainvälisessä organisaatiossa olet säännöllisesti yhteydessä myös ulkomaisiin sidosryhmiin, joten työskentelet luontevasti ja ammattimaisesti vuorovaikutustilanteissa erilaisten ihmisten kanssa ja viestit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti, myös englannin kielellä. Työssäsi pääset näyttämään kykysi ja kehittymään sisämyynnin ammattilaisena. Yrityksen toimipiste sijaitsee Keravalla.

Yleistä:

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on tekninen ja kaupallinen ymmärrys, joka voi olla peräisin teknisen alan koulutuksesta tai aiemmasta työkokemuksesta. Luontainen kiinnostuksesi tekniseen sisämyynnin työtehtävään mahdollistaa tuotetuntemuksen kehittymisen, jollei sitä jo entuudestaan ole. Arvostamme teknistä osaamista ja erityisesti kokemusta teollisuudessa käytettävistä pumpuista sekä SAP -toiminnanohjausjärjestelmän tuntemusta. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus prosessi-, LVI- tai konetekniikan myynnin tukitehtävistä. Tehtävässä menestymiseen saat kattavan alkuperehdytyksen ja asiantuntevan tiimin tuen.

Tarjoamme sinulle:

- Monipuolisen tehtävänkuvan kansainvälisessä, vakavaraisessa ja hyvämaineisessa yrityksessä
- Viihtyisät toimitilat avokonttorissa Keravan toimipisteessä
- Ammattitaitoisen organisaation, sekä täyden tiimin tuen tehtävässä menestymiseen
- Kiinteän palkkauksen
- Kattavan perehdytyksen ja koulutuksen

Odotamme sinulta:

- Tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta
- SAP -toiminnanohjausjärjestelmän käyttökokemusta
- Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus prosessi-, LVI- tai konetekniikan myynnin tukitehtävistä
- Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä palveluhenkistä ja järjestelmällistä työskentelyotetta
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista sekä hyviä IT-taitoja

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Ilmoitathan palkkatoiveesi hakemustekstin yhteydessä.


Haku: Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa https://ura.empore.fi/ 13.11.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola, puh. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi.