(Poistunut julkaisusta)

TECHNICAL SALES SPECIALIST
Kingspan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Oletko tuleva

TECHNICAL SALES SPECIALIST

Työtehtävä:

On kaksiosainen: Toimit myynnin back office tehtävissä kollegoidesi kanssa. Sinun työsi alkaa siitä kun myynti on sopinut asiakkaan kanssa seinä- tai kattoelementtikaupasta. Syötät tilauksen järjestelmään, vastaat toimituksen kulusta tehtaalta asiakkaalle, olet yhteydessä molempiin tahoihin ja varmistat että asiakasyhteistyö ja toimitusprosessit toimivat saumattomasti. Olet yhteydessä asiakkaaseen ja varmistat että heillä on tietotaito sekä kaikki tarvittavat työkalut asennusta varten. Mikäli heillä ei ole, neuvot ja autat heitä näiden hankkimisessa. Vastaat samalla toimiston muista tukitehtävistä, laadit sopimuksia, hoidat avustavat kirjanpitotehtävät, tarkastat luottotiedot ja laskutat asiakkaita sekä vastaat kaikista myynnin muistakin eri tukitehtävistä.

Toinen osa tehtävästä liittyy rakennusten piirustuksiin ja materiaalin laskemiseen. Kingspan tekee itse suunnittelua tai yhteistyötä suunnittelutoimiston ja asiakkaan kanssa. Työtehtävääsi kuuluu mm ulkoista teknistä neuvontaa, asennustarvikkeiden suunnittelua ja tilaamista.

Toivomme sinulta:

Kykyä tulkita rakennusalan piirustuksia. Tekninen ymmärrys ja asiakaspalveluhenkisyys ovat tärkeitä asioita tehtävän hoitamisessa. AutoCAD osaaminen koetaan eduksesi. Haluat tehdä avustavia taloushallinnon tehtäviä, sekä työskennellä myynnin tukitehtävissä. Koulutukseltasi voit olla insinööri tai sinulla on aikaisempaa kokemusta rakennusalasta.

Henkilönä olet oma-aloitteinen, energinen, iloinen ja aikaansaava. Pystyt hoitamaan montaa asiaa samanaikaisesti. Olet tarkka, nopea, ystävällinen ja asiakaspalveluhenkinen – palvelet sekä ulkoisia asiakkaita että talon sisäisiä, ja toivomme että teet sen innostuksella ja antaumuksella! Tehtäväsi ovat hyvin monipuolisia. Asenteesi on, ettei mikään tehtävä ole liian pieni tai liian suuri sinun hoidettavaksi. Erinomainen suomen- ja englanninkielentaito on edellytys tehtävän hoitamisessa, muu kielitaito katsotaan sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, pienessä suomalaisessa – mutta samalla suuressa globaalissa yhtiössä. Asemapaikkasi voi olla joko Vantaan myyntikonttorilla tai Kankaanpään tehtaalla. Toivomme, että haluat kasvaa isompiin saappaisiin, ja että sinua kiinnostaisi jatkaa yrityksessä joko myynti- tai teknisissä tehtävissä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Target Headhunting Oy, Alexandra Kymäläinen puh. 040 903 0303, alexandra.kymalainen@targetheadhunting.fi. Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 18.10.2018. mennessä täyttämällä sähköinen lomake ositteessa: www.targetheadhunting.fi > Työpaikat.