Technical Sales Engineer Kotkaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Haemme Technical Sales Engineeriä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksellemme Kotkaan. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää heti!Toivomme hakijoilta:
- kokemusta levyteollisuuden, puunjalostusteollisuuden tai laminaattiteollisuuden alalta,
- matkustusvalmiutta,
- energistä ja aktiivista otetta sekä
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä asiakaspalvelutaitoja, organisointi- ja ongelmanratkaisukykyä sekä myyntihenkisyyttä. Haussa on todellinen tiimipelaaja, jolla on kykyä hallinnoida yhtäaikaisesti useita erilaisia vastuualueita ja tehtäviä.

 

Tehtäviisi kuuluu:
Tässä tehtävässä pääset vastaamaan yrityksen tuotteiden ja palveluiden B2B myynnistä olemassa olevalle asiakaskunnalle, sekä luomaan uusia asiakassuhteita. Työssä pääset matkustamaan Suomessa sekä ulkomailla. Asiakaskuntasi on Euroopassa ja Venäjällä, joten venäjän kielen tuntemuksesta on merkittävää hyötyä tehtävässä.

 

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävänkuvan myyntitehtävässä, jossa pääset haastamaan itseäsi ja kehittymään alan ammattilaisena. Kansainvälinen työympäristö ja hyvä työilmapiiri tarjoavat viihtyisän työyhteisön, jossa saat tarvittavan tuen tehtävässä menestyäksesi.Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Rekrytoinnista vastaa Adeccolta HR Consultant Antti Riihimäki. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Antti Riihimäki, antti.riihimaki@adecco.fi tai p. 040 668 6384.Lähetä englannin kielinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.04. mennessä. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1256477
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kotka