(Poistunut julkaisusta)

Technical Sales & Customer Service Support (osa-aika tai kokoaika)
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019
Haemme asiakasyrityksellemme Zonerille osa- tai kokoaikaista Sales & Customer Service Supportia vastaamaan jo olemassa olevien asiakkaiden palvelupakettien päivityksestä. Työaikasi ovat joustavasti sovittavissa tilanteesi mukaisesti ja tarjolla on myös erinomaiset etätyömahdollisuudet sekä rento ja tiivis työyhteisö. Mikäli siis sinulla on jo hieman taustaa esimerkiksi asiakaspalvelun puolelta sekä hallitset webhotellipalveluiden perustermistön, voisi tämä paikka olla sinua varten!
KUVAUS
Tässä tehtävässä työskentelet Zonerin jo olemassa olevien asiakkaiden palvelupakettien päivittämisen parissa. Pääsääntöisenä tehtävänäsi on kontaktoida puhelimitse valmiin asiakaslistan mukaisesti asiakkaita, joiden nykyisen palvelupaketin rajat ovat tulossa vastaan, ja päivittää paketti laajempaan asiakastarpeen mukaisesti. Kyseessä on uusi rooli, joka tarjoaa joustavat etätyömahdollisuudet ja elämäntilanteesi mukaisesti räätälöitävän työmäärän.

Tarjoamme


* Joustavat työajat
* Yhteisöllisen työporukan
* Hyvät etätyömahdollisuudet


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Pääsääntöisiä työtehtäviäsi ovat:


* Olemassa olevien asiakkaiden kontaktointi puhelimitse
* Asiakkaiden palvelupakettien päivittäminen tarpeen mukaisesti
* Asiakastuen tarjoaminen virhetilanteissa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja/tai puhelintyöskentelystä
* Perustason ymmärrys webhotellipalveluista
* Itsenäinen ja palveluhenkinen työote
* Sujuva suomen kielen osaaminen ja hyvä englannin kielen taito


Ruotsin kielen osaaminen katsotaan tehtävässä eduksi.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Työmäärä: 20-37,5 h /viikko (sopimuksen mukaan)
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Pakkala, Vantaa (hyvin etätyömahdollisuuksin)
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Zonerin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää [Academic Workille]
(krn02@academicwork.fi).


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Zoner on internet-palveluntarjoajayritys, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman webhotelli-, domain- ja virtuaalipalveluita. Zonerilla pääset osaksi rentohenkistä ja tiivistä työyhteisöä, jossa jokaisen omaa kasvua ja kehitystä tuetaan.