(Poistunut julkaisusta)

Technical Representative
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018
Systam keskittyy kehittämään kokonaisvaltaista vierailijahallintaratkaisua, jonka avulla heidän asiakkaansa mahdollistavat paremman asiakaskokemuksen, tehostavat toimintaansa ja lisäävät turvallisuutta. Systamin ensimmäiset toimitukset ovat yli kymmenen vuoden takaa. Systam on tänään alan markkinajohtaja.


Haemme vahvistusta Systam Oy:n asiakastukeen Vantaalle. Jos tykkäät tehdä töitä ihmisten kanssa, ymmärrät mitä hyvä asiakaspalvelu tarkoittaa ja omaat kokemusta IT-hommista ja kokoonpanosta, voit olla heille juuri se oikea!

Arvostamme innostusta omaan työhön ja sen kehittämiseen sekä oma-aloitteista otetta. Työnkuvaa on mahdollista laajentaa oman kiinnostuksen mukaan.


TYYPILLINEN TYÖPÄIVÄSI:

Saavut toimistolle Vantaalle. Päiväsi alkaa sähköpostien lukemisella ja priorisoinnilla. Osallistut aamun etäpalaveriin, jossa koko tiimi pääsee kertomaan päivän ajankohtaiset asiat. Käyt läpi työn alla olevia asiakastoimituksia ja tukipyyntöjä. Puhelinkin saattaa soida.

Jos päivälle on sovittu asiakaskäynti, pakkaat auton ja tarvikkeet ja suuntaat matkaan. Asiakkaan luona saattaa olla tehtävänä laitteiston toimitusta ja kokoonpanoa, tai muuta huoltotehtävää. Palaat toimistolle ja huolehdit, että tehdyt asiat on dokumentoitu.

Työpäivääsi voi kuulua myös sovelluskehitystä, testausta, sekä myynnin ja markkinoinnin tukena toimimista. Systamilla työ tapahtuu tiiviissä ja avoimessa yhteistyössä koko tiimin kanssa.


MITÄ TOIVOMME SINULTA:

• Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista ulosantia sekä hyvää englannin kielen taitoa.
• Oma-aloitteisuutta, hyvää ongelmanratkaisukykyä sekä innostunutta otetta ja asiakaspalvelutaitoja.
• Aiempaa kokemusta tukitehtävistä.
• Windows-käyttöjärjestelmän osaaminen, Office-työkalut.
• Ajokortti vaaditaan. Oma auto katsotaan eduksi.

• Kokemus palvelinten ylläpidosta ja tietokantaosaaminen katsotaan eduksi.
• Kokemus PC-laitteistojen kokoonpanosta auttaa tehtävissä. Graafinen osaaminen sekä ymmärrys sovelluskehityksestä katsotaan eduksi.


MIKSI SINUN PITÄISI HAKEA?

Systamin tiimi koostuu erilaisista ihmisistä, joita yhdistää halu kehittää uutta ja kokea onnistumisia työssään. Technical Representative -tehtävässä pääset vaikuttamaan asioihin ja työ tehdään hyvässä yhteishengessä kaikkia kuunnellen. Tiimi koostuu eri alueiden huippuammattilaisista, joilta pääset myös oppimaan. Systamilla henkilökuntaan luotetaan, työn tekeminen on joustavaa ja vapauksia annetaan, mutta samalla odotetaan myös vastuullisuutta ja tuloksia. Kansainvälistyminen tuo mielenkiintoisia mahdollisuuksia työntekijöille.


LISÄTIEDOT JA HAKEMINEN

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä TEMP-TEAMin kanssa. Kuulisimme mielellämme sinusta pikimmiten lisää, joten käy jättämässä hakemuksesi ja ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Technical Representative. Tehtävä tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mahdollisissa tiedusteluissa voit olla yhteydessä Temp-Teamin HR-konsulttiin Anna-Greta Marttilaan sähköpostitse agm@temp-team.fi tai puhelimitse 045 127 9543 (arkisin klo 9-16).