(Poistunut julkaisusta)

Technical Product Owner
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018

Tässä roolissa olet vastuussa kehitystiimiesi ohjaamisesta, kyseessä onkin yksi Elisan opettavaisimmista paikoista! Olet keskeinen rajapinta liiketoiminnan ja Elisa IT:n välillä. Kokoat, määrittelet ja priorisoit liiketoiminnan vaatimuksia yhdessä liiketoiminnan, tuotevastaavan ja johdon kanssa. Vastuullasi on, että kehitysprojektit valmistuvat sovitusti ja liiketoiminnan tavoitteet täyttyvät ennusteiden mukaisesti. Pääset tutustumaan läheisesti liiketoimintaamme ja toimintamalleihimme. Olet mukana automatisoimassa liiketoiminnan toimintamalleja.

Olennainen osa rooliasi on myös ulkoisten kumppanitiimien ohjaaminen ja toiminnan jatkuva parantaminen. Pääset työskentelemään useiden kansainvälisten kumppanien kanssa ja tiimien jäseniä on niin Suomessa kuin ulkomailla. Työkielinäsi ovat suomi ja englanti.
Kaikki tiimit toimivat ketterien kehitysmallien mukaan ja haluamme olla yksi suomalaisen IT-kehityksen suunnannäyttäjistä!

Tiimimme työskentelevät useiden eri järjestelmien ja teknologioiden kanssa. Käyttämämme teknologioita ovat mm. Java, MySQL, Linux, Windows, UiPath ja GIT.

Mitä toivomme sinulta:

Technical Product Ownerin roolissa tarvitset aikaisempaa kokemusta sovelluskehityksestä. Sinun ei tarvitse olla koodari, kokemuksesi voi painottua esimerkiksi vaatimusmäärittelyyn tai muuhun osa-alueeseen. Käyttämämme teknologiat ovat sinulle jo tuttuja. Työskentelet avainroolissa, joten aito kiinnostus ja into IT-toimintamallien kehittämiseen on ehdottoman tärkeää. Ketterät sovelluskehitysmenetelmät ovat sinulle tuttuja ja tämä on tapa, jolla haluat työskennellä tulevaisuudessakin. Aikaisempi kokemus Scrum Master -roolista sekä monikansallisten tiimien kanssa työskentelystä on eduksi.

Toimit yhtenä IT:n keskeisimpänä rajapintana liiketoiminnan suuntaan. Teknisten taitojen ja kiinnostuksen lisäksi sinulla on halu oppia ymmärtämään myös liiketoiminnan toimintamalleja ja tavoitteita sekä tuomaan esille niiden automatisointimahdollisuudet.

Minkälainen henkilö sopii tiimiimme?

Istut varmasti joukkomme, jos laajojen tehtäväkokonaisuuksien hallinta, suunnittelu ja organisointi sujuu sinulta luonnostaan. Olet tulos- ja tavoiteorientoitunut sekä järjestelmällinen aikataulujen ja oman työn hallinnassa. Kykenet analysoimaan tehtäviä ja tekemään nopeasti päätöksiä. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja kykenet toimimaan dynaamisessa ympäristössä edistäen asioita eri organisaatiotasojen välillä. Osaat motivoida ja valmentaa tiimiä. Modernit johtamismenetelmät ovat lähellä sydäntäsi. Sinulla on myös hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön IT- ja ohjelmistokehityksen jatkuvasti muuttuvassa maailmassa, työkavereiksi mukavat kovan luokan osaajat, parhaan mahdollisen esimiehen, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista myös vuonna 2018. Linkintakaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen. Kurkkaa myös 10 hyvää syytä tulla meille töihin!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse osoitteesta rekrytointi@elisa.fi. Hakea ehdit 5.8. asti alla olevan linkin kautta. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!