Technical Product Owner
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Haemme Technical Product Owneria vakituiseen tehtävään henkilöasiakkaiden Customer&Online services -tiimiin.

Tehtävän sisältö

Technical Product Ownerina olet vastuussa kehitystiimien työn suunnittelusta ja organisoimisesta yhdessä liiketoimintaomistajien kanssa. Vastaat teknisen työn priorisoinnista sekä päivittäisestä tiimien töiden ohjaamisesta sekä toimii pääkontaktina liiketoiminnalle sovelluskehitysasioissa. Valmennat ja motivoit tiimiäsi kohti huipputuloksia ja osallistut kollegoidesi kanssa Agile communityyn, jossa jaat omaa osaamistasi.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävässä menestyminen edellyttää useamman vuoden kokemusta sovelluskehityksestä. Edellytämme perustietoja ja -taitoja käytössämme olevista teknologioista (Java, MySQL, Linux, Git...) sekä ketteristä sovelluskehitysmenetelmistä (Kanban, Scrum, SAFe, Lean...). Ymmärrät, että ketteryys on ainoa järkevä tapa tehdä sovelluskehitystä ja edistät päivittäisessä työssäsi ketteriä arvoja. Aiempi kokemus Scrum Masterina toimimisesta sekä monikansallisten tiimien kanssa työskentely katsotaan eduksi.

TPO:na sinulla on erinomaista kykyä hallita, suunnitella ja organisoida monimutkaisia tehtäväkokonaisuuksia. Olet tulos- ja tavoiteorientoitunut sekä järjestelmällinen oman työn hallinnassa. Kykenet analysoimaan tehtäviä ja tekemään nopeasti päätöksiä. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja kykenet toimimaan dynaamisessa ympäristössä edistäen asioita eri organisaatiotasojen välillä. Modernit johtamismenetelmät ovat lähellä sydäntäsi. Työssäsi käytät sujuvasti sekä suomea että englantia päivittäin.

Tarjoamme sinulle

Huippuasiantuntevan ja rennon työyhteisön lisäksi tarjoamme vakaavaraisen työnantajan laajat edut. Luotamme täysin työntekijöihimme, joten etätyöt ovat mahdollisia vaikkapa mökin laiturilta silloin kun et ole sparraamassa tiimiä kasvotusten Helsingissä. Elisalla on upea kulttuuri jota arvostamme ja vaalimme hartaasti: täällä ollaan oma itsemme ja kannustamme toisiamme kohti jatkuvaa kehittymistä. Lisäksi tarjoamme mittavat työsuhde-edut sisältäen laajan työterveyshuollon ja ePassin. Lue lisää Elisasta ja elisalaisistä täältä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian! Teetämme valitulle henkilölle lainmukaisen turvallisuusselvityksen. Lisätietoja tehtävästä antaa Lari Laine: lari.laine@elisa.fi tai +358 45 6700960.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1137762
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.6.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki