(Poistunut julkaisusta)

Technical Product Owner
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018
Oletko teknologiarakas tiimipeluri, joille scrum-menetelmät ovat sydämenläheisiä ja tyytyväinen asiakas suurin motivaattorisi? Saatat siinä tapauksessa hyvinkin olla lukemassa unelmaduunisi työilmoitusta. Haemme nyt Technical Product Owneria vakituiseen tehtävään Elisan yritysasiakkaiden IT-yksikköön varmistamaan, että tiimimme pystyy jatkossakin tuottamaan asiakkaalleen parhaat mahdolliset ratkaisut ketterin menetelmin.

Mitä tulisit tekemään?
Toimit asiakkaan luottopelaajana Elisan organisaatiossa. Tulkitset heidän tarpeitaan kehitystiimille ymmärrettävään muotoon ja toisaalta osaat myös yksinkertaistaa ja kääntää suomeksi teknologiaeksperttiemme puheet asiakkaalle. Osallistut kollegoidesi kanssa Agile communityyn, jossa jaat omaa osaamistasi. Tiimissä sinulla on merkityksellinen rooli työn suunnittelun osalta, esimerkiksi uusissa asiakasprojekteissa. Haluat omalla esimerkilläsi näyttää tiimille suunnan mitä kohti työskentelette.

Mitä toivomme sinulta?
Asiakkaan luottopelaajana sinulla tulee olla aikaisempaa kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta, mieluiten sovelluskehityksen alueelta. Kokemus Scrum Masterin, Product Ownerin ja mielellään myös projektipäällikön roolista auttavat onnistumaan tässä tehtävässä. Roolisi sisältää työnohjausta ja on eduksi, jos sinulla on delegointikokemusta ja valmius valmentaa ohjelmistokehitystiimiä. Pystyt sparraamaan kollegoitasi ja tiimiä ketterissä menetelmissä.

Sertifioinnit kuten Certified/Professional Scrum Master, Certified/Professional Product Owner sekä IPMA C nähdään eduksi.

Mitä me tarjoamme sinulle?
Huippuasiantuntevan ja rennon työyhteisön lisäksi tarjoamme vakaavaraisen työnantajan laajat edut. Luotamme täysin työntekijöihimme, joten etätyöt ovat mahdollisia vaikkapa mökin laiturilta silloin kun et ole asiakkaan luona tai sparraamassa tiimiä kasvotusten Helsingissä. Elisalla on upea kulttuuri jota arvostamme ja vaalimme hartaasti: täällä ollaan oma itsemme ja sparraillaan toisia kohti jatkuvaa kehittymistä. Lisäksi tarjoamme mittavat työsuhde-edut sisältäen laajan työterveyshuollon ja ePassin. Lue lisää Elisasta ja elisalaisistä täältä.

Jos kiinnostuit, laita hakemusta meille viimeistään 20.5. Lisätietoja antaa mielellään
Toivo Vaje, toivo.vaje@elisa.fi tai 041 53 72 657

Tervetuloa joukkoomme!