(Poistunut julkaisusta)

Technical Product Assistant - Samsung
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Technical Product Assistant, Espoo

Etsimme Technical Product Assistant -positioon henkilöä, jolla on vahva ymmärrys Telecom -ympäristön teknisistä vaatimuksista, tuotteista ja ohjelmistoista. Aluksi etsimme henkilöä määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 7.1.2020-1.3.2020 kokoaikaiseen projektiin, jonka jälkeen on mahdollista jatkaa osa-aikaisena työntekijänä sekä kesänajan lomasijaisena. Työ soveltuu esimerkiksi alan opiskelijalle tai muuten projektiluontoista työtä etsivälle.

Tehtäväsi ovat:
* Vastuu Telecom-tuotteiden ohjelmistojen laadusta Suomen markkinoilla. Tehtävä sisältää ohjelmistojen ja laitteiden (puhelin / tabletti ja muut laitteet) testauksen suomalaisissa matkapuhelinverkoissa.
* Tiivis yhteistyö suomalaisten matkapuhelinoperaattoreiden kanssa varmistaen, että tuotteet täyttävät niille määritellyt laatuvaatimukset.
* Toimia tukena pohjoismaisessa tuotteiden laadunvarmistustiimissä ja mahdollistaa tuotteiden julkaisu vaadittuun aikaan vaaditulla laadulla.
* Osallistuminen uusien teknologioiden projekteihin (esim. VoLTE, eSIM, 5G).
* Asiakaspalautteiden seuranta ja raportointi edelleen.

Sinusta:
* Sinulla on soveltuva koulutus (esim. tietotekninen, IT tradenomi, insinööri) tai vastaavaa työkokemusta.
* Sinulla on vahva motivaatio ratkaista teknisiä haasteita sekä testata uusia tuotteita.
* Sinulla on hyvät tekniset valmiudet sekä vahva kyky hankkia tietoa uusista tekniikoista ja prosesseista.
* Olet oma-aloitteinen ja osaat priorisoida tehtäviä lyhyissä määräajoissa laadun kärsimättä.
* Olet järjestelmällinen ja hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielen.

Tarjoamme

Mielenkiintoisen työn joustavilla tuntimäärillä innovatiivisessa yrityksessä. Toimipisteemme sijaitsee Espoossa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Työyhteisömme on avoin, kansainvälinen ja hyvällä ilmapiirillä varustettu.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää välittömästi rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla ilmoituksessa olevaa "Hae"-painiketta Manpowerin sivulla. Haastattelut aloitetaan välittömästi jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Recruitment Consultant Suvi Väänänen (suvi.vaananen(a)manpowergroup.fi) ja Recruitment Consultant Laura Parviainen (laura.parviainen(a)manpowergroup.fi).

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.