(Poistunut julkaisusta)

Technical Engineer - Pääkaupunkiseutu
Hilti (Suomi) Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018
Job reference:
7368

Vantaa/Espoo

Millainen tehtävä on kyseessä?
Hilti jatkaa edelleen kasvua ja investointeja, jonka seurauksena etsimme asiakassuuntautuneita insinöörejä saamaan lentävän lähdön uralleen palkitsevassa, tuloshakuisessa ja kansainvälisessä yrityksessä. Hiltin insinöörinä pääset yhdistämään tekniset taitosi ja kaupallisen kiinnostuksesi dynaamisessa työympäristössä. Tehtävä alkaa Vantaan toimistollamme, mutta siirrymme uusiin tiloihin Espoon Keilarantaan vuoden 2019 alussa.

Mitä tehtävä sisältää?
Technical Engineerin eli teknisen insinöörin tehtävässä teet yhteistyötä asiakkaidemme, myyntitiimiemme, rakennusurakoitsijoiden ja suunnittelijoiden kanssa. Vastaat palokatko- ja ankkurointituote- sekä LVIS- kannakointijärjestelmäratkaisuista ja toimit asiantuntijana näillä aihealueilla. Tehtävässä tuet teknisenä asiantuntijana niin Hiltin asiakkaita kuin talon omaa sisäistä myyntiorganisaatiota.

Tehtävässäsi toimit toimistoltamme käsin – tuet ja neuvot rakennusprojektien keskeisiä toimijoita Hilti-tuotteiden oikeassa käytössä sekä kerrot niiden eduista ja arvosta. Tavoitteena on varmistaa tuotteiden ominaisuuksien huomioon ottaminen jo suunnitteluvaiheessa. Viet viestiä tuotteiden teknisistä ominaisuuksista suunnittelutiimeiltä myyntitiimeille ja tuet myyntityötä. Työ sisältää suunnittelua, laskentaa, neuvontaa ja asiantuntijatuen tarjoamista.

Työhön voi sisältyä myös uusien liiketoiminnan mahdollisuuksien kartoittamista toteuttamalla asiakaskyselyitä tuotekehitystarkoituksessa sekä paikallisten strategioiden kehittämistä yhteistyössä myyntitiimien kanssa.

Työkalujamme käytetään suurissa projekteissa aina ostoskeskuksista mailman korkeimpiin torneihin ja nopeimpiin raitioteihin.

Mitä tarjoamme?
Pääset osaksi Hiltin erinomaista yrityskulttuuria. Meillä henkilökohtainen kasvu, ammatillinen kasvu ja yrityksen kasvu kulkevat käsi kädessä. Kehitämme, haastamme ja kannustamme ihmisiämme kehittymään ja tuottamaan uskollisille asiakkaillemme vain parasta. Annamme sinulle kaikki edellytykset tehtävässä menestymiseen. Tarjoamme jatkuvaa koulutusta ja paljon vastuuta alusta alkaen. Kiitokseksi erinomaisesta suorituksesta ja johdonmukaisista tuloksista saat henkilökohtaista uravalmennusta ja houkuttelevia mahdollisuuksia edetä erilaisiin tehtäviin talossamme. Meillä saat nauttia itsenäisyyden ja tiimituen yhdistelmästä.

Mitä odotamme sinulta:
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri/diplomi-insinööri)
  • Ketterää ongelmanratkaisutaitoa
  • Hyviä viestintä- ja esiintymistaitoja
  • Sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa
  • Intohimoa toimia asiakasrajapinnassa

Jos haluat rakentaa uraasi dynaamisessa kansainvälisessä organisaatiossa, hae tehtävää 10.9.2018 mennessä.

Tähän rekrytointiprosessiin kuuluu Assessment Center -arviointipäivä Helsingissä, joka toteutetaan torstaina 13.9.2018.

Arviointipäivässä pääsee tutustumaan Hiltin esimiehiin ja kuulemaan Hiltin ainutlaatuisesta työskentelykulttuurista.

Linda Martesuo I Human Resources
P +358 207 999 304 I E linda.martesuo@hilti.com

Annaliisa Ruokonen, Human Resources
P + 358 207 999 283 I E annaliisa.ruokonen@hilti.com