(Poistunut julkaisusta)

Technical Customer Support
Barona Engineering

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2018

Haemme asiakasprojekti- ja palveluorganisaatioon määräaikaista henkilöä nimikkeellä Technical Customer Support. Voit olla vasta valmistunut tai kokeneempi konkari, joka etsii uusia haasteita uralleen. Tärkeintä on, että olet tiimipelaaja.

Päävastuusi kuuluu tiedonkeruulaitteiden konfigurointi ja suunnittelu. Pääset räätälöimään tuotteita asiakkaille sopiviksi osaavan ja ammattimaisen tiimin kanssa. Olet myös kouluttamassa asiakkaalla laitteiden käyttöä, joten asiakasrajapinta tulee hyvinkin tutuksi.

Sinulla on edellytykset menestyä tehtävässä, jos sinulla on perusymmärrys elektroniikasta ja ohjelmoinnista. Datankeruu järjestelmien tulisi olla myös jossain määrin tuttuja. Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka ei pelkää ottaa vastuuta.

Tehtävään toivomme seuraavia ominaisuuksia:

  • Sopivaa koulutustaustaa (esim. sähkö- tai automaatioinsinööri)
  • Ymmärrystä datakeruujärjestelmistä ja ohjelmoinnista
  • Kiinnostusta mittauslaitteisiin
  • Englannin kielen taitoa
  • Hyviä ryhmätyö- sekä kommunikointitaitoja

Eduksi katsomme:

  • AutoCAD -osaamisen

Tarjoamme työpaikan menestyksekkäässä suomalaisessa yrityksessä. Saat hyvää kokemusta asiakasrajapinnasta ja pääset osaksi kansainvälisiä vesiä. Sinulla on mahdollista olla osana motivoitunutta ja huumorintajuista työporukkaa, jossa saat tukea niin kollegoiltasi kuin esimiehiltäsi

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Jos mieltäsi jäi jokin askarruttamaan, ota yhteyttä Barona Engineeringin Karoliina Krögeriin (050 5151857), mielellään tiistaisin 13-15.