(Poistunut julkaisusta)

Technical Customer Support, VAISALA
Vaisala Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2019

Asiakkaamme Vaisala etsii ruotsin kielen taitoista tekniikasta kiinnostunutta henkilöä projekti- ja palveluorganisaatioonsa. Voit olla vastavalmistunut tai kokeneempi konkari, joka etsii uusia haasteita uralleen. Tehtävä alkaa vuoden määräaikaisella sopimuksella, mutta jatko on hyvinkin mahdollinen.

Vastuullasi on ruotsalaisen asiakkaan tukeminen muun muassa vikatilanteissa. Voit olla myös asentamassa ja kouluttamassa asiakkaalla sääasemien käyttöä, joten asiakasrajapinta tulee hyvinkin tutuksi. Tiimisi on osaava ja siihen kuuluu projekti-insinöörejä ja teknisen tuen asiantuntijoita.

Sinulla on edellytykset menestyä tehtävässä jos sinulla on asiakaspalveluasenne, olet innokas oppimaan uutta ja pidät haasteista. Ruotsin kielen sujuva taito on välttämätön. Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka ei pelkää ottaa vastuuta.

Tehtävään toivomme seuraavia ominaisuuksia:

  • Sopivaa teknistä koulutustaustaa (esim. tietotekniikan insinööri)
  • Ymmärrystä datan keruujärjestelmistä
  • Kiinnostusta mittauslaitteisiin
  • Ruotsin sekä englannin kielen taitoa
  • Hyviä ryhmätyö- sekä kommunikointitaitoja
  • Matkustusvalmiutta

Eduksi katsomme:

  • Suomen kielen taidon

Miksi hakisit? Tehtävä tarjoaa hyvän ponnahduslaudan niin uusimman teknologian kuin tieteen maailmaan. Pääset työskentelemään huumorintajuisessa tiimissä, jolta saat tukea tarvittaessa. Vaisala on vakavarainen ja huipputeknologiaa hyödyntävä alansa johtava yritys, jonka puitteissa pääset kasvattamaan osaamistasi ja kehittymään alasi asiantuntijaksi.

Lisätietoja tehtävästä saat Barona Engineeringin Karoliina Krögeriltä (050 5151 857), mielellään tiistaisin 13-15.