(Poistunut julkaisusta)

Technical Customer and Sales Support, IMI Hydronic Engineering Oy, Vantaa
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020
Etsimme asiakkaallemme IMI Hydronic Engineering Oy:lle kokoaikaista Technical Customer and Sales Supportia osaksi yrityksen asiantuntevaa työyhteisöä. Yrityksen LVI-tuotteet ovat tunnettuja laadustaan ja tuotteiden parissa on mukava työskennellä. Tässä roolissa toimit asiakkaiden teknisenä tukena, mutta työnkuvaan kuuluu laajasti myös myynnissä ja sen tukitoimissa avustaminen sekä yhteydenpito tehtaan suuntaan. Tärkeää on, että olet palveluhenkinen joukkuepelaaja, joka organisoi omaa työtään. IMI Hydronicilla pääset osaksi pientä ja joustavaa huippuosaajien tiimiä, jossa yhdistyy taustalla toimivan ison konsernin tuoma vakaus sekä sen tarjoamat mahdollisuudet. Yritys on LVI-alan johtavia tekijöitä ja positio tarjoaakin ainutlaatuisen tilaisuuden päästä osaksi ison konsernin pientä ja ketterää yksikköä.
KUVAUS
Tässä tehtävässä toimit yrityksen asiakkaille teknisenä asiakastukena ja autat heitä tuotteiden käyttöön liittyvissä ongelmatilanteissa. Lisäksi toimit tukena organisaation myyjille ja käsittelet tilaustietoja yrityksen järjestelmässä. Pääset myös avustamaan yrityksen markkinointimateriaalien kääntämisessä ja tuottamisessa. Työnkuva on siis hyvin laaja ja monipuolinen ja pääset varmasti kehittämään itseäsi monella eri osa-alueella.

Tarjoamme


* Hyvät kehittymismahdollisuudet oman kiinnostuksen mukaan
* Erittäin kilpailukykyiset työsuhde-edut
* Osaavan organisaation tuen työn avuksi
* Työpaikan alalla luotetun ja arvostetun toimijan laadukkaiden tuotteiden parissa

TYÖNKUVA

* Teknisenä asiakastukena toimiminen
* Tilausten käsittely ja hallinnointi ERP-järjestelmässä
* Avustavat taloushallinnon ja markkinointimateriaalien tuottamisen tehtävät
* Kommunikaatio ja yhteydenpito tehtaan kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva teknillinen tai kaupallinen koulutustausta
* Aiempaa relevanttia työkokemusta teknisessä asiakastuessa toimimisesta muutaman vuoden ajalta (myös harjoittelut ja kesätyöt lasketaan)
* Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen sekä englannin kielen taito
* Hyvä IT-osaaminen ja kokemusta MS Officesta sekä ERP-järjestelmästä


Etsimämme henkilö on:


* Joustava tiimipelaaja
* Hyvät kommunikaatiotaidot omaava
* Proaktiivinen työotteeltaan


Eduksi katsotaan ruotsin kielen taito sekä aiempi kokemus LVI-alalta.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Kokoaika, vakituinen
* Sijainti: Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä IMI Hydronic Engineering Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
IMI Hydronic Engineering Oy on johtava ympäristöystävällisten sisäilmaratkaisujen toimittaja. He valmistavat suorituskykyisiä sekä korkealaatuisia tuotteita ja palveluita LVI-järjestelmien entistä tehokkaampaan suojaukseen ja säätöön. Yrityksen valmistamiin sekä myymiin tuotemerkkeihin kuuluvat mm. TA, Heimeier ja Pneumatex. IMI Hydronic Engineering Oy on osa kansainvälistä teollisuuskonsernia IMI PLC:tä, joka kuuluu Lontoon pörssin FTSE 100 -listalle eli sadan suurimman yrityksen joukkoon. IMI PLC:n kaksi muuta toimialaa ovat IMI Critical Engineering ja IMI Precision Engineering.